Ana SayfaYaşamAstrolojiyle Ruh Eşinizi Tanımanın 15 Kesin Yolu

Astrolojiyle Ruh Eşinizi Tanımanın 15 Kesin Yolu

1-Onunla uyumlu olup olmadığınızı anlamak için burcunu sormayın. 

2-Burç uyumları aşk için doğru bir veri değil. artık çok demode..

3-Doğum tarihini ve mümkünse doğum saatini öğrenin. Doğum gününüzü kutlamak isteyeceğinizi düşünerek sevinecektir. 

4-Amatörler için hazırladığımız “ doğum haritamı öğreniyorum” kursları birkaç saat içinde doğum haritasının şifrelerini öğrenmenizi sağlar.  

5-İnternette bulacağınız hazır ve ücretsiz programlar genellikle yanlış bilgi verir. Profesyonel bir astrologdan doğum haritanızı öğrenebilirsiniz. 

6-Doğum günü O’nun Ay burcu hakkında bilgi verecektir. Onun Ay burcu sizin Güneşinizle veya Yükselen burcunuzla aynıysa ya da uyumluysa aranızdaki aşk unutulmaz olabilir

7- Doğum saati, O’nun yükselen burcunu öğrenmenizi sağlar. Ve yükselen burcu sizin Ay burcunuz veya Güneşinizle uyumluysa ya da aynıysa gelecekte O’nunla evliliği düşünebilirsiniz.
 
8- Yükselen burcu doğru şekilde bulabilmek için “yaz saati tablosu” kullanmayı öğrenin. Yanlış yükselen burç ruh eşinizden vazgeçmenize sebep olabilir.

9- Kalıcı bir ilişkinin sırrı Satürn’den geçer. Onun Satürn’ü sizin herhangi bir gezegeninizle sert açı oluşturmuyorsa veya uyumluysa ilişkiniz uzun yıllar sürer. 

10-Merkür Gerilerken” doğduysanız, sevgilinizi yanlış anlama potansiyeliniz yüksektir. Sözleri ve davranışları yanlış anlayabilir ve gereksiz ayrılıklar yaratırsınız.

11-Partneriniz Uranüs gerilerken doğduysa, işleri ve ilişkileri ilerletme gücü elinden alınmıştır. Onu hızlı bir ilişkiye ve evliliğe zorlamayın. 

12-Neptün’ü sizin gezegenlerinizden birine sert açı yapıyorsa beklentilerinizi düşürün, hayal kırıklığına uğratacak demektir. 

13-Venüs ve Mars uyumunu yakaladıysanız cinsel hayatınız son derece uyumlu olacak ve birbiriniz için son derece çekici görüneceksiniz. Birbirinize bağlılığınızın en önemli nedeni fiziksel çekim olacaktır.

14-Onun Güneşi sizin doğum haritanızda. 2 eve düşerse evliliği garantilersiniz. 

15-Mükemmel bir evlilik için O’nun doğum haritası hakkında detaylı bilgi edinin. Nelerden hoşlandığından neyi neden yaptığına kadar her şeyi öğrenin. Toleransınız yükselir.

SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI