Ana SayfaModaAsu Aksu`dan Borderline

Asu Aksu`dan Borderline

Her geçen gün yeni bir genç tasarımcı aramıza katılıyor ve moda dünyası gitgide hareket kazanıyor.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi`ni bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalışan Asu, bir süre sonra içindeki tasarım sesine kulak veriyor ve sil baştan eğitimine başlıyor. İstanbul Moda Akademisi`nde eğitimine yeniden başlayan Asu Aksu, çeşitli defile ve festivallerde yer aldıktan sonra 2011 yılında kendi markasını kuruyor.

İnternette gezerken dikkatimi çeken tek bir parçayla beraber tanıştığım bütün koleksiyon ise sarı detaylarıyla beni kendine çekiyor. Düşüyorum " Borderline" isimli koleksiyonun peşine.

Hepimiz defalarca gerek duygusal gerekse mantıksal açıdan iki uç arasında gidip geliyoruz. İşte bu ikilem genç tasarımcı Asu`ya ilham kaynağı oluyor ve " iki uç arasında gidip gelme" tasarımcının  çıkış noktası oluyor.

Sınırlar, çizgiler, alanlar üzerine yoğunlaşan  ve geçişlerin, eşiklerin gerginliğiyle sınırların öncesi ve sonrasındaki güvenli alanları vurgulayan Aksu`nun  koleksiyonunda  sükunet, beyaz ile grinin güvenli bölgesinde vücut bulmuş.

Kararlarımızı etkileyen inci çizgiyi biye, renk, fermuar ve kesimlerle vurgulayan Aksu’nun ilham kaynaklarından biri de Björk. Bu koleksiyonda özellikle “Vespertine” albümü aklına düşmüş. Akşam açan çiçeklerin rengi gibi parlak, dikkat çekici ve uç noktaları çağrıştıran neon sarı koleksiyonda bir ayraç görevi görüyor.

Asu Aksu`nun Borderline isimli İlkbahar/ Yaz koleksiyonuna Galata’da  La Mariquita, Nişantaşı’nda Kumpanya62, Alaçatı Tuval ve Bursa Caddemoda’dan ulaşabilirsiniz. Fiyat aralıkları ise, t-shirt ve bluzlar için 75-100, elbiseler için 250-400, pantalon ve etekler için 120-200 TL

Borderline isimli koleksiyonda yer alan parçaları incelemek ve kararınızı vermek için sizi fotogaleriye bekliyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI