Ana SayfaGüzellikAt kuyruğu saç modeli nasıl kullanılır?

At kuyruğu saç modeli nasıl kullanılır?

At kuyruğu hanımlar tarafından oldukça sevilen ve kullanılan bir saç şekli. Hem modern durması hem de sade bir şıklık yaratması sebebiyle bir çoğumuz at kuyruğunu sıkça tercih ediyoruz.

Bu sezon da at kuyruğu yine en çok kullanılan saçlardan olacak. İster bir davette ister gündüz kullanın. At kuyruğu yine kurtarıcınız olacak. Önemli olan at kuyruğunu hangi kıyafetlerle kullanabileceğinizi bilmeniz. Nasıl kullanırsanız daha havalı görünürsünüz?

Bu soruya cevap almak için bir çok ünlü ismin de stylingini yapan tasarımcı Tuğba Atasoy ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Tuğba Atasoy sizler için at kuyruğunu nasıl kullanabileceğinizi bizimle paylaştı.

Tuğba Atasoy öncelikle "At kuyruğu modern bir saç şekli,o yüzden modern kıyafetlerle giyilmesi gerekir." diyerek sözlerine başladı. "Sezonun modasına uygun olarak fütüristik şeylerle giyilebilir. Küçük ve minimal elbiselerle uygulanabilir. Kısacası modern olan her tarz ile uygulanabilir." diye devam etti.

"Aslında en çok sırt dekoltesine yakışır. Bu yaz sırt dekoltesini çok fazla göreceğiz, o yüzden at kuyruğu bu yaz davet ve gecelerin de vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor. Örneğin sırt dekoltesi ile topuz da tercih ediliyor ama o daha çok kıyafetin tarzı ile ilgili tabiki. Topuz daha ağırlaştırıyor, at kuyruğu ise çok modern bir hava katıyor. Bir de şu yönü var çok taşlı ve abiye kıyafetlerle de at kuyruğu çok güzel gider, çünkü at kuyruğu sade bir şey olduğu için o elbiseyi de alaturka olmaktan çıkartır. Taşlı elbiselerle zaten sade saç yapmak daha yerinde bir davranış olur; seni o alaturka elbisenin içinde modern yapar.Topuz yapılsa daha sahne tarzı haline gelir ama at kuyruğu daha çok yakışır. Görüyoruz Oscarlar`da mesela kadınlar genelde at kuyruğu yapıyor ya da açık bırakıyor. Neden? Çünkü zaten elbise çok gösterişli, sade bir saç yaparak bir yerde dengeyi tutturuyorlar. " şeklinde sözlerini tamamladı.

Tuğba Atasoy`a verdiği tüyolar ve gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbet için çok teşekkür ediyoruz.

At kuyruğu modelleri ve Tuğba Atasoy`un tasarımlarından bazılarını görmek için foto galeriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI