Ana SayfaModaAtasun Optik’teki Güneş Gözlükleri Sonbahar Tonları ile Her Tarza Uygun

Atasun Optik’teki Güneş Gözlükleri Sonbahar Tonları ile Her Tarza Uygun

Sonbaharın akla ilk gelen rengi

Sonbahar deyince akla ilk gelen kahverengi, pek çok tondaki farklı yorumuyla degrade ve kalın çerçeveli güneş gözlüğü modellerinde buluşuyor. Kadın-erkek herkesin favorilerinden Ray-Ban, Prive Revaux, DbyD ve Prada’nın kemik çerçeveli göz alıcı kahverengi güneş gözlükleri, son yılların en trend formu çekik güneş gözlükleriyle ise Sensaya, şık ve iddialı güneş gözlüğü modelleriyle sonbahara eşlik ediyor.
 

Doğadan gelen ilham

Sonbaharda doğanın büründüğü renklerden ilham alan güneş gözlükleri, sarı, turuncu ve yeşilin en dikkat çeken tonlarında farklı stillerle bütünleşiyor. Mevsimi en güzel yansıtan yalın çizgileriyle Komono ve Inesta’nın kadın güneş gözlükleri ve tarzını mevsim modelleriyle buluşturan erkeklerin tercihi DBYD ve Prive Revaux markalarının şık güneş gözlüğü modelleri, bu sezon da göze çarpıyor.
 

Metal Çerçeveli Güneş Gözlükleri

Quay, Unofficial ve Inesta’nın her dönemin en popüler modellerinden metal çerçeveli güneş gözlükleri de soft tonlardaki modern dokunuşları ve rahat tasarımlarıyla Atasun Optik’te yerini alıyor.

Her tarza ve bütçeye uygun model seçenekleriyle dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerine bu sonbaharda da Atasun Optik’lerden,  www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI