Ana SayfaModaAustin Reed 2011 Yaz koleksiyonu

Austin Reed 2011 Yaz koleksiyonu

Austin Reed ‘in 2011 İlkbahar – Yaz Kadın Koleksiyonu oldukça renkli. Koleksiyonda taşlanmış ipek ve ipek karışımlı kumaşlar, saten, yün içerikli takımlar ve doğal elyaflı kumaşlar ağırlıklı kullanılmış… Safran bej, lacivert ve siyah renklerin oluşturduğu etnik grupta ipek/ ipek karışımlı ve viskon kumaşlar da hakim. Koleksiyonda yer alan şalvar pantolonlar, boyfriend gömlekler, dökümlü drapeli elbiseler de bu özel kumaşlarla hayat bulmuş…

Austin Reed kadınının haftasonu şıklığında ise; Mercan, sarı, beyaz ve Indigo tonları ağırlıklı kullanılmış… Casual grupta kareli gömlekler, jeanler, yıkamalı gabardinler, feminen kesim ve detaylar ise dikkat çekiyor.
Austin Reed 2011 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonunda formal giyinmeyi tercih edenler için hazırladığı business serisinde, küçük ve şık detayları öne çıkarmış. Somon, ekru, inci grisi ve siyah renkler koleksiyonun ana renklerini oluşturmakta. Gömleklerde klasik kumaşların yanı sıra ( Oxford / poplin / tencel/ saten dokulu) nano care gibi leke tutmayan, özellikli kumaşlar tercih edilmiş. Austin Reed’in koleksiyonunda gömlekler her koleksiyonun ana parçası, viskon karışımlı trikolar ve şifon detaylarla koleksiyon daha da şıklaşıyor.
Austin Reed’in gece koleksiyonunda ipek ve ipek karışımlı saten / cupro kumaşlar kullanılırken koleksiyonun renklerini mercan ve siyah oluşturuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI