Ana SayfaGüzellikAuthentic Beauty Concept'ten Sizi "Siz" Yapan Notalarla Vegan Eau De Toilette

Authentic Beauty Concept’ten Sizi “Siz” Yapan Notalarla Vegan Eau De Toilette

Markanın ilk vegan saç ve cilt parfümü Eau de Toilette, salon müşterilerine saçın ötesine geçen bir deneyim yaşatıyor ve tüm duyuları unutulmaz bir farkındalık ile birbirine bağlamayı başarıyor.  

 

Yeni Eau de Toilette, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in şekillendirme serilerinde bulunan imza kokusunu baz alıyor. Beyaz çiçeklerin, mor menekşenin ve temizlik notalarının büyüleyici kokusunu harmanlayarak duyuları harekete geçiriyor. Bu saf ve ferah parfüm, şıklığı ve baskın karakteri net, feminen bir görünümle dengeliyor. 

 

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in ana değerlerinden olan sürdürülebilirlik Eau de Toilette’in %25 geri dönüştürülmüş camdan üretilmiş şişesinde hayat buluyor. Bu şişe aynı zamanda, kıyılarda ve okyanuslarda biriken plastiği geri dönüşüm ekosistemleri aracılığıyla durdurmak için çalışan sivil toplum kuruluşu Plastic Bank’ı destekleyen, iklime duyarlı bir kutuda paketlenmiş durumda.  

 

26 ülkede otantik güzelliğe inanan kuaför ve sanatçıların başını çektiği bir topluluğun ürünü olan Authentic Beauty Concept, Otantik Güzellik Hareketi’ni – #authenticbeautymovement – tüm dünyada yaymaya ve büyütmeye devam ediyor. 

 

*AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in tüm ürünleri Balmumu içeren Gritty Wax Paste & Shaping Cream ve Kitosan içeren, Amplify Mousse hariç vegandır. Bu üç ürünün de komple vegan formülü için çalışmalar devam etmektedir. 

 

 

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT  

Otantik güzellik, sofistike fotoğraf filtrelerine ihtiyaç duymaz. Otantik güzellik, kalabalıkta göze çarpar, doğal olarak ön plana çıkar. Zorlamalardan arınmış, gerçek tarzla ilgilidir. Sadeliktir. #authenticbeautymovement, karakteri taklit edemeyeceğinize inanıyor. Siz de AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in arkasındaki değerleri keşfedin ve otantik güzelliğe giden yolda bize katılın: Authenticbeautyconcept.com.tr. Bu sitede, yeni Eau de Toilette de dahil olmak üzere en son yenilikleri ve bunların arkasındaki değerleri keşfedebilirsiniz. Küresel olarak ilgili kuaförlerin uzman konuşmalarından ilham alın ve kendinizi benzersiz bir kolektifle birlikte oluşturulmuş bütünsel bir markaya bırakın. Instagram’da @authenticbeautyconcept.tr hesabından #authenticbeautymovement hashtag’ini kullanarak toplulukla bağlantı kurmayı ve paylaşmayı unutmayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI