Ana SayfaYaşamAveda Su Yürüyüşü

Aveda Su Yürüyüşü

Aveda, Dünya Ayı (Earth Month) kapsamında her yıl Nisan ayında dünya genelinde düzenlediği `Aveda Su Yürüyüşü`nü 22 Nisan Pazar günü Belgrad Ormanı’nda gerçekleştirdi.

Türkiye’de ilk kez gerçekleşen yürüyüşte Aveda çalışanları ve markanın işbirliği yaptığı kuaför salonlarının çalışanları Belgrad Ormanı’nda 6 km boyunca temiz suya ulaşmak için yürüdü. Yürüyüşün 6 km mesafede gerçekleştirilmesi, az gelişmiş ülkelerde yaşayan kadınların suya ulaşmak için katettikleri yolu sembolize ediyor. Yürüyüşe tüm Türkiye’den yaklaşık 100 Aveda gönüllüsü katıldı. Temiz suyun bir insanlık hakkı olduğuna dikkat çekmek amacıyla gerçekleşen yürüyüş, dünyadaki temiz su kaynakları için farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Ayrıca Aveda dünyada 5 yıldır, 40’dan fazla ülkede yerel bazlı su projelerine bağış toplamak için ayrıcalıklı küresel Dünya Ayı ortağı olan Global Greengrants Fund ile birlikte çalışıyor. Global Greengrants Fund, bütün dünyada temiz su, temiz hava, sürdürülebilir geçim seviyesi ve sağlıklı topluluklar için çalışan yerel organizasyonlar için küçük çapta bağış topluyor. Aveda’nın 2011 Dünya Ayı bağışları, Aveda’nın iş yaptığı bölgelerde temiz suyu korumak için çalışan 35 bölgesel ortağına da destek veriyor.  

Ayrıca Nisan ayı boyunca satışta olacak organik Light the Way mumunda gelecek gelir su projelerini desteklemek amacıyla Global Greengrants Vakfı’na bağışlanacak. Destek olmak için siz de mutlaka bir tane edinin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI