Ana SayfaGüzellikAvene Eau Thermale

Avene Eau Thermale

Yazın gelmesiyle birlikte kadınıyla erkeğiyle herkesin en büyük sorunlarından biri güneşin ciltte yarattığı gerginlik, kızarıklıklar ve yanıklar. 200 yılı aşkın süredir dermatolojik hastalıkların tedavisinde kullanılan “Avéne Termal Suyu” yatıştırıcı, tahriş giderici ve anti-enflamatuar etkisiyle ciltte tepki veren hassas hücreleri güçlendirerek cildin pH’ının dengelenmesine yardımcı oluyor.

Kaynağı Fransa’nın Avéne kasabasından gelen Avéne Termal Suyu 1811’den beri hiç değişmeyen bileşimlere sahip. İçerisinde hiçbir bakteri barındırmayan kaynak sürekli olarak 26.5 derece.
Yılda iki bin 500 kişinin tedavi gördüğü Avene Termal Merkezi’nin mucizevî etkisini artık her yerde hissedebilirsiniz.
 
Kadın erkek herkesin kullanabileceği bir ürün olan Avéne Termal Suyu, yazın kavurucu sıcağında yanınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz ferahlatıcınız olacak.  Makyajlı yüze de kullanılabilen Avéne Termal Suyu bu özelliğiyle de kadınların vazgeçilmezi.
Sadece eczanelerden temin edebileceğiniz Avéne Termal Suyu, yüzdeki her türlü kızarıklıklar, kaşınma ve kesikler, güneş yanıkları, akne tedavisi sonrası bakımı, dermatolojik ve cerrahi müdahalelerden sonra bile rahatlıkla kullanabileceğiniz mucizevî bir ürün.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI