Ana SayfaModaAVE’nin İkonik Kaykay Stili, Yeni Vans Koleksiyonunda Baştan Yorumlandı!

AVE’nin İkonik Kaykay Stili, Yeni Vans Koleksiyonunda Baştan Yorumlandı!

AVE (Anthony Van Engelen) için yeterince iyi, yeterli değil, mükemmel bile onu zar zor tatmin eder. 14 yılını Vans’te geçirdiği 20 yıllık profesyonel kariyeri boyunca sayısız etkileyici video çeken ve Thrasher Mag’in 2015 yılında “Yılın Kaykaycısı” ödülünü verdiği Güney Kaliforniya yerlisi, etkili kaykay markası Fucking Awesome’un da kurucularından biri.
 
AVE’nin en son Vans pro rengi “yağmurlu bir gün” orman gecesi ve siyah renklerinden oluşuyor, bununla birlikte dayanıklılığı, işlevselliği ve konforu bir araya getiriyor. AVE Pro, UltimateWaffle konstrüksiyona – Ultracush konforuna ve aynı zamanda esneklik için yarı saydam bir Vans waffle kauçuk tabana sahiptir.

Yeni koleksiyon bu sezon için, tişört, uzun kollu gömlek ve şapka dâhil olmak üzere pek çok yeni parça sunuyor. Koleksiyonu tamamlayan parçalar ise Drill Chore mont ve eskitilmiş V96 Standard / AVE denim oluyor.

Dikiş kullanılmayan RapidWeld teknolojisi, geleneksel dikişlerden daha hafif kalırken, aynı anda hem dayanıklı hem de esnek olan son derece güçlü üst panellerden oluşuyor. Yüksek aşınma alanlarında Duracap ™ ile güçlendirilmiş tabanlar, ayakkabının en zorlu koşullara bile dayanabilmesini sağlıyor.

 
AVE Pro ayrıca daha rahat ve tutarlı bir kavrama için dili ve iç astarı birleştiren LuxLiner ™ teknolojisine sahiptir. Kalıp topuk kısmı ek bir destek ve kavrama sağlarken, tam olması gerektiği uzunlukta olan Ultracush orta tabanı ise yerleşik bir yastık işlevi görüyor.

AVE’nin asla-pes-etme bakış açısı ve ödün vermediği iş ahlakı, kendisini Vans ile yaptığı son ayakkabı ve giyim koleksiyonunda da kendini gösteriyor. Eğer o onay verdiyse, senin de bu koleksiyonun harika olduğunu düşüneceğine eminiz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI