Ana SayfaGüzellikAvène Tolérance Extrême

Avène Tolérance Extrême

Aşırı hassas ve alerjikcilt sorunlarına yönelik yapılan uzun klinik araştırmalardan sonra Pierre Fabre Dermokozmetik, paraben, alkol, ve parfüm gibi maddeler içermeyen “Avène Tolérance Extrême”i üretti. Dünyada ilk ve tek olan, yenilikçi D.E.F.I. kapak sistemi, 2010 yılında sektör için çok önemli uluslararası dört ödüle layık görüldü; Oscar 2010 Yenilikçi Ambalaj Ödülü, Yenilikçi Ürün Ödülü 2010, PCD Ambalaj Kongresi Ödülleri 2010, Kozmetik Magazin Ödülleri 2010. Hava almayan bu kapak sistemi sayesinde  alerjik ve aşırı hassas ciltlere özel bakım sağlayan “Avène Tolérance Extrême”, kullanım sırasında ve sonrasında hijyenik ve güvenli. Ürün el ve hava ile temas etmeden, son kullanıma kadar bakterilerden korunuyor.

Alerjik, kozmetik ürünlere karşı toleransı düşük ve hassas ciltler, cerrahi operasyonlar sonrası bakım, bazı dermatolojik tedavilerden sonra oluşan ciddi iritasyon vakaları, eritroz, kuperoz, rozase, seboreik dermatit, atopik dermatit, iritatif dermatit, peri-oral dermatit, egzama, yüz ürtikeri ve güneş alerjileri gibi durumlarda güvenle kullanılabiliyorsunuz.
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez “Avène Tolérance Extrême Lait”i yüz ve boyun bölgesine yumuşak bir şekilde, bir parça pamuk ile uygulayabilirsiniz. Daha sonra çok iyi temizlenmiş cildinize, parmak uçlarıyla hafif bir masaj yaparak, "Avène Tolérance Extrême Creme” yedirin. Bu tür ciltlerde gün boyu Avene Termal Suyu kullanılması cildin rahatlaması için önemli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI