Ana SayfaGüzellikAvon gece kremleri

Avon gece kremleri

AVON’un 25, 35, 45 yaş ve üzeri her kadının ihtiyacına ve cilt tipine özel olarak geliştirdiği yaşlanma karşıtı bakım kategorisindeki yeni gece kremleri, içeriğindeki güçlü polypeptide complex sayesinde yaşlanma belirtileriyle gözle görülür bir biçimde mücadele ederek, cildinizdeki değişimi size daha ilk günden hissettiriyor.

Lüks parıltılı jel formülü ve güçlü polypeptide complex içeriğine sahip yoğun içerikli lüks gece nemlendiricileri olarak geliştirilen AVON’dan yeni “ANEW Emulsions” ile cildinin daha fazla bakıma ihtiyaç duyduğunu düşünen her kadın; yaşına uygun bir gece kremi seçip, cildindeki değişimi ilk günden itibaren hissediyor ve bakımlı güzelliğin ayrıcalığını doyasıya yaşıyor.

Sapphire Polypeptide Complex ve Pore Strength Booster ile formüle edilen yeni ANEW REJUVENATE SAPPHIRE EMULSION 25+ gece kremi, ilk yaşlanma belirtileri ve kırışıklık görünümü ile hızlı ve etkin bir şekilde mücadele ediyor. Sterling Polypeptide Complex ve Activin Booster ile formüle edilen ve kırışıklık görünümü ile hızlı ve etkin bir şekilde mücadele eden yeni ANEW REVERSALIST STERLING EMULSION 35+ gece kremi, daha canlı ve yenilenmiş bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı oluyor. Gold Polypeptide Complex ve Pro Sirtuin TX teknolojisi ile formüle edilen ve ciltteki biçimlendirici proteinleri harekete geçirmeye yardımcı olan yeni ANEW ULTIMATE GOLD EMULSION 45+ gece kremi, derin çizgi görünümüyle anında mücadele ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI