Ana SayfaModaAvon`dan meme kanseri için Marimekko çanta

Avon`dan meme kanseri için Marimekko çanta

AVON’la Sağlığa Yolculuk Projesi ile 14 yıldır meme sağlığı konusunda kadınlara rehberlik etmeyi sürdüren AVON, Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri’ni kadınlarla buluşturmaya devam ediyor. Avon Meme Kanseri ile Mücadele Çalışmaları kapsamında, Finlandiya’nın dünyaca ünlü tasarım şirketi Marimekko tarafından tasarlanan çanta ile hem şıklığı yakalayın hem de  meme kanseri ile mücadeleye destek olabilirsiniz.    

AVON’la Sağlığa Yolculuk Projesi kapsamında satışa sunulan Meme Kanseri Mücadele Ürünleri’ne yaz aylarında bir yenisi daha eklendi. Avon Vakfı Onursal Başkanı Reese Witherspoon’un tanıtımını gerçekleştirdiği, dünyaca ünlü tasarım şirketi Marimekko tarafından Avon Meme Kanseri ile Mücadele Ürünü olarak tasarlanan kol çantası, kadınların en sık yakalandığı kanser türü olan meme kanserine karşı duyarlı, şık hanımlara hitap ediyor.

Günlük hayatta ve özellikle yaz aylarında plajda şıklığınızı tamamlayacak olan bu özel tasarım çanta, %100 koton kanvas kumaştan üretilmiş. Meme kanseri ile mücadeleyi simgeleyen pembe renkte, yazı ve canlılığı hatırlatan çiçek motifleri ile tasarlanan çantanın fermuarı ise yine meme kanseri ile mücadelenin sembolü olan Pembe Kurdele’den esinlenerek oluşturulmuş.

Sadece 15,90 TL’ye sahip olacağınız bu şık kol çantası ile hem sezonun moda trendlerini yakından takip edebilir hem de Avon’la Sağlığa Yolculuk Projesi kapsamında meme kanserinde erken teşhisin önemi hakkında binlerce kadının bilinçlendirilmesine ve gerekli görüldüğü durumlarda ücretsiz mamografi fırsatı sunulmasına katkıda bulunabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI