Ana SayfaYaşamAxe’ın Sıradışı Mashup Partisi Flamme’de Gerçekleşti

Axe’ın Sıradışı Mashup Partisi Flamme’de Gerçekleşti

Kurabiye ve lüks deri notalarını harmanlayan AXE, yeni deodorantı What?! ile bugüne kadar bildiğimiz tüm koku klişelerine meydan okuyor. AXE’ın yeni deodorantını tanıttığı MashUp parti, davetlileri What?!’ın kokusu kadar şaşırttı.

 

Sanat ve moda dünyasından Ali Aksöz, Baran Bölükbaşı, Burcu Binici, Ceylan Atınç, Ekin Mert Daymaz, Emre Erdemoğlu, Esin Övet, Gökhan Keser, Gül Erçetingöz, Güliz Ayla, Kemal Doğulu, Koray Erkaya, Mert Öğüt, Murat Güloğlu, Neslihan Yargıcı, Oben Budak, Oğulcan İlker, Pelin Akat, Pelin Öztekin, Tahribad_ı İsyan, Tuan Tunalı, Utku Ateş, Yiğit Dikmen, Zeynep Soylu gibi isimlerinin katıldığı şehrin en sıradışı partisinde MashUp müzik performansları ve dans gösterileri sergilendi. Aynı zamanda geceye özel hazırlanan zıt lezzetler ve kokteyller, katılımcıların beğenisini topladı.

 

Oben Budak, Ata Günay & Jamie S’in birbirinden farklı tarzdaki şarkıları ardı ardına çalarak yakaladıkları coşkulu uyum, davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Dans Fabrika’nın hip hop ve topuklu dansı bir araya getirerek hazırladıkları sıradışı gösteri ise izleyenleri büyüledi.

 

Axe What?! olağanüstü kokusu ile “Yok Artık!” dedirtti,

Lüks deri ve kurabiyenin beklenmedik birlikteliğinden mükemmel bir uyum yakalayan AXE What?!’ın kokusu, partiye gelen konuklara tahminlerin ötesinde benzersiz bir koku deneyimi yaşattı. Oryantal ve odunsu kokusu ile sıradışı bir etki yaratan AXE What?!’ın yaşattığı ferahlık hissinin 48 saate kadar sürmesi ise gecenin geç saatlerine kadar eğlenen davetliler için sevindirici bir haber oldu.

 

Davetliler reklam filminden ilhamla bornoz giyindi

AXE What?! ile ilgili herkesin aklına ilk gelen “güzel kokar mı?” sorusuna eğlenceli bir dille yanıt veren global reklam filmi, genç bir adamın AXE’ın yeni deodorantının kokusuna meydan okumasını konu alıyor.

What?!’ın “Yok Artık!” dedirten kokusunu ve etkisini tahmin edemeyen genç adam reklam filminde “Gerçekten güzel kokuyorsa otobana çıplak çıkarım” diyerek bir meydan okuma başlatıyor. Bir anda bornoz emojisi ile otobanda kalan reklam karakterinden ilhamla sanat, basın ve cemiyet hayatından bir çok isim partide AXE işlemeli bornozlarla fotoğraf çektirdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI