Ana SayfaYaşamAy Düğümleri Burç Değiştiriyor

Ay Düğümleri Burç Değiştiriyor

Hayatınız boyunca deneyimleyeceğiniz bütün iyi gelişmeler Kuzey Ay düğümüyle, kötü şeyler ise Güney Ay düğümü ile ifade bulur..

Ay düğümleri, astrolojide kullanılan matematiksel noktalardır. Bir gezegenden farklıdır ve işlevi de gezegenlerin ki gibi zihinsel süreçler ve dışsal olaylar yaratmak değildir. Ay düğümleri  gitmemiz gereken hedefi ve geçmişin etkilerini anlatırlar. 

Kuzey ve Güney Ay düğümleri zıt burçlarda karşılıklı olarak yer alır ve sürekli geri gider.

Hint mitolojisine dayanan Ay düğümlerinden, Kuzey Ay düğümü Jüpiter, Güney Ay düğümü Satürn karakteriyle ilişkilendirilir. Her ikisinin de anlamı ruhsaldır. Bu nedenle Ay düğümlerinden beklentilerimizi de ruhsal düzeyde tutmalıyız. 

“Hiç mutlu olmayacak mıyım ?” sorusunun yanıtını Ay düğümlerinin hareketlerinde aramalıyız. Çünkü Ay düğümleri arasındaki zıtlık, karmaşayı değil dualiteyi anlatır. Ying ve Yang gibi her şeyin zıttıyla var olduğunu hatırlatır. 

Ruh her yıl değişen döngüde, Ay düğümlerinin yolculuğuna uyacak, kendini ilerletecek veya geriletecektir. Kuzey Ay düğümüne uyum sağlamakla ilerleyiş, Güney ay düğümünde takılıp kalmakla gerileyiş söz konusudur. Kuzey Ay düğümünün ruhsal çağrısına direnmek başınıza felaket getirmez ama mutsuz bir yıl geçirmenize sebep olur, yaşamın aslolan amacı mutlu zamanlar yaratmak değil midir?

Kuzey ve Güney Ay düğümleri,  30 Ağustos 2012’den bu yana Akrep-Boğa aksında insanlığın ruhuna dokundu. Derinliği, başkaları söylemeden ne düşündüğünü anlamayı, ameliyatların korkutucu olmayan yanlarını, başkalarının parasını değerlendirmeyi, yer altı kaynaklarının önemini ve gizlenen, saklananların varlığını iyiden iyiye öğrendik. Dünyevi zevkleri, hedonistçe yaşamı, para ve mülk edinmenin dayanılmaz çekiciliğini( Boğa burcunun gölge yanı) seçenler için iyi bir yıl olamadı.  

Ay düğümleri 18 Şubat`ta yeniden konum değiştiriyor. Döngü devam ederken karmamızda yeni dokular oluşacak. Terazi-Koç aksında süren yolculuk bizim yaşam yolculuğumuza yansıyacak. Paylaşma, evlilik, ortaklık, nezaket, zerafet, diplomatik bir dille ve tavırla iletişim kurma yeteneği ulaşmamız gereken hedefler. Bıçkın rollere bürünenler, anlık öfkesine yenilenler, ani karalar verenler, başını duvara toslamaktan korkmayanlar, liderlik aşkına sosyal yaşamın önemini unutanlar ( Koç burcunun gölge yanı) bu dönemin kaybedenleri olacak. 12 Kasım 2015’e dek bir şeyi öğrenmemiz ve hedef almamız gerekiyor: Terazi burcu gibi düşünüp davranmayı!

Ne demiştik Kuzey Ay düğümü Jüpiter karakterinde. Kuzey Ay düğümü Terazi burcundayken burcun gölge yanına dikkat etmeli: çapkın, gönül çelen, mavi boncuk dağıtan, vaatte bulunan, adaleti yok sayan, popüler olana ilgi duyan ve gerçek değerleri yok sayan birine dönüşmemeliyiz. 

Ay düğümlerinin doğum haritanızda hangi alanda yerleştiğini mutlaka öğrenmelisiniz. Ve transit Ay düğümleri hakkında bilgi edinmelisiniz. Ay düğümleri, doğum haritanızda herhangi bir gezegene veya köşe noktasına dokunduğunda yani tetiklediğinde, ruhsal değişim başlar ve karmanıza bir çizik eklenir. Örneğin Kuzey Ay Düğümü 2.evinizden geçiş yapıyorsa parayla ilişkiniz her koşulda yeniden kurulur, yeniden yazılır. Bolluk, bereketi kendinize çekmeyi öğrenirsiniz. Kuzey Ay düğümü 5. evinizden geçiş yapıyorsa aşk hayatınızda canlanma başlar. Bulunduğu burca bağlı olarak hayranlarınızı fark etmeye başlarsınız ve bir ilişkide nasıl davranmanız, nasıl düşünmeniz, hangi yönlerinizi öne çıkartmanız hangi yönlerinizi törpülemeniz gerektiğini keşfedersiniz. Ay düğümlerinin size sunacaklarından yararlanacağınız bir yıl geçirmenizi dilerim. 

Su Karakuş
Uzman Astrolog
www.sukarakus.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI