Ana SayfaYaşamAy Tutulmasının Aşk Yaşamınıza Katkıları

Ay Tutulmasının Aşk Yaşamınıza Katkıları

Astrolog Su Karakuş 16 Eylül Ay Tutulması’nın burçlar üzerindeki duygusal etkilerini yazdı…

KOÇ: Geçmişinizde tanıdığınız biriyle yeniden karşılaşabilir, yarım kalan aşkı tamamlayabilirsiniz. Bir ihtimalde o günlerde ilginizi çekmeyen kişi bugün çok çekici gelebilir.
BOĞA: Arkadaşlıklar aşka dönüşebilir. Derin duygularınız olduğunu, bu kadar etkilenebileceğinizi aklınıza bile getirmediğinizi fark edeceksiniz.
İKİZLER: Yöneticilerinizden birini veya son derece otoriter görünen o kişiyi bir anda Dünyanızın merkezi haline getirebilirsiniz. Onun çekiciliği sert görünüşünün altındaki şefkatte ve duyarlılıkta.
YENGEÇ: Gecikmiş bir tatil aşkı, sonbaharda sizi yakalayabilir. Uzaklara doğru yola çıkın veya uzaklardan birinin gelişini heyecanla karşılayın. Konu aşk değilse de aşka dönüşebilir.
ASLAN: Derinlik size göre değil ama duygularınızın bam teline dokunacak ve onikiden vuracak biri aklınızı başınızdan alabilir. Bilmediğiniz duyguları keşfe çıkacaksınız.
BAŞAK: İş ortağınız ya da evlilik niyetiniz sizi aşkla tanıştıracak. Yakınlarınızın önerisi demode bile olsa dikkate almalısınız. Yeter ki niyetiniz olsun!
TERAZİ: İş arkadaşlarınızdan biri ya da sağlık danışmanınız, zor anlarınızda yanınızda olmaya başlıyor. Onun ilgisi ilginizi çekecek. Kalbiniz boşsa yeşil ışık yakacaksınız.
AKREP: Aşk, aşk, aşk kapıda! Yalnızsanız beklentileriniz gerçekleşecek. Hediyeler ve biraz daha çok kazanma hırsı sizi çekici kılabilir. Gerçekten sevildiğinize emin olacaksınız.
YAY: Yuva kurmaya kararlıysanız öfkenizi bastırın veya iyi bir hayat amacı belirleyin. Aşk karşınıza çıkacak ona sıkı sıkı sarılın. Avcılığa ve egonuzu gözler önüne serme tuzağına düşmeyin.
OĞLAK: Yakın çevrenizden biri size göz kırpıyor. Onu tanımanız bir avantaj. Güvenlik gereksiniminiz için bir ilaç. Ancak “bu aşk sorunlarla birlikte gelecek” endişeniz de doğru. Yine de sizin ruhunuzu bu kadar iyi okuyan birini bulmak da kolay değil.
KOVA: Özgüveninizi yükseltecek, size uğur getirecek birini arıyorsanız işte karşınızda! Arayışınız yoksa benimseyeceğiniz kişilere biri daha katılır. Onunla evlenebilirsiniz. Benden söylemesi!
BALIK: Değişmelisiniz, gelişmelisiniz. Bunu sağlayacak biriyle her an karşılaşabilirsiniz. Muhtemelen o kişi zaten tanıdığınız biri! Sevilecek ve tüm sorunları aşmaya kararlıysanız onunla ciddi bir ilişki yaratabilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI