Ana SayfaModaAyyıldız İle Bu Yaz Plajlar Daha Canlı

Ayyıldız İle Bu Yaz Plajlar Daha Canlı

Her vücut tipine mükemmel oturan farklı kalıplarıyla AyYıldız Yaz 2022 koleksiyonu plajlarda farkını ortaya koymak isteyen kadınların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Rahatlığı şıklıkla buluşturan ve farklı zevklere hitap eden seçenekleriyle AyYıldız, kalitesi ve sürekliliği ile tüm gözleri üzerine çekiyor.
African World, Sunrise, Grapgic Dreams ve Sundown olarak 4 ana temadan oluşan koleksiyon, 2022 Yaz sezonunun trendlerini farklı çizgiler ve desenlerle yansıtıyor.
African World adını taşıyan tema da,  Afrika Kıtasının gizemli doğasından, renklerinden ve eşsiz dokusundan esinlenerek ortaya çıkarılan çizgi ve desenlerin egzotik African renkleriyle birleşmesinden ortaya çıkıyor. Zebra desenleri, leopar desenler ve yerli kabilelerinin kullandığı süsleme boncukları ile uçsuz bucaksız Afrika ormanlarının doğal desenlerinin yer aldığı African World teması, birçok desenden tasarlanan pareo ve elbiselerle de farkını ortaya koyuyor.
Sunrise adını taşıyan tema da, gün ışığının tabiat üzerindeki muhteşem renklerinin mayo ve bikinilere yansıyan birleşimi sayesinde, güçlü bir güneş ışığında bile gözümüzün fark edemediği renklerin, oluşturduğu canlılığı ile göz kamaştırıyor, Kulllanılan kumaş üzerinde yansımalarının çok etkili olduğu tasarımlarda, güneşi simgeleyen sarı metal halkalar ile U şeklinde gümüş ve altın renginde aksesuarların dokunuşu koleksiyona son dokunuşu yapıyor. Birçok desenin kullanıldığı, pareo ve plaj elbiseler ile bütünleşen Sunrise koleksiyonu bu yaz tüm kadınların favorisi olmaya geliyor.
Graphic Dreams adını taşıyan tema da, bu sezon çok daha farklı detaylara özenerek hazırlanan ve değişik grafik desenli kumaşlarla harmanlanan tasarımlar, püskül aksesuarlar, zincir askılar ve çapraz bağlamalı biyeler ile ön plana çıkıyor. Koleksiyonda yer alan parçaların ahengi ve çok renkli ışıltısı stilinizde eşsiz şıklığı yakalamanızı hedeflerken, aynı zamanda da iddialı, ışıklı ve pozitif görünümünüzün en büyük destekçisi haline geliyor. Plaj elbiselerindeki derin yırtmaçlar, uzun ve kısa pareolar ile şekillenen Graphic Dreams koleksiyonu size yaz boyu rüyada gibi hissettirmeyi hedefliyor.
Sundown adını taşıyan tema da, titiz işçiliği ve fonksiyonel kalıpları bir araya getirerek rahatlığından ödün vermeden hazırlanan Sundown koleksiyonu pozitif enerjinizin gecelere yansıması ve kendi gücüne inanan kadınlara hitap ediyor. Straplez ve üçgen kesimler, farbelalar ile detaylandırılan bikini ve mayolar, bir yaz günü batımını canlandıran tablo efektli kumaşlar Sundown koleksiyonunu eşsiz çekici bir hale getiriyor. Egzotik büyük desenli çiçek baskılarla tasarlanan plaj kıyafateleri size kumsalda farklı bir yaz akşamı ile buluşturuyor.
Koleksiyonun desen ve renklerinde, doğanın huzur veren esintileri ile birlikte çiçeklere canlılık katan güneş sarıları, natürel bejler canlı soyutlaştırılmış yaprak desenleri ile buluşurken, minimal stilin öncülerinden soyut desenler mavinin en soft haline eşlik ediyor. Yazın simgesi haline gelen marine teması çizgi oyunları saks, beyaz, kırmızı birliktelikleri ile AyYıldız kadınına özgü bir stil oluşturuyor. Göz alıcı, zarif, iddialı, her ruh haline uyum sağlayan parçalar bu koleksiyonu vazgeçilmez kılıyor.
Koleksiyon her vücut ve göğüs tipine uygun tasarımları, gerek kolay kuruyan kaliteli kumaşlarıyla gerekse el dikimi özel işçiliğiyle farkını ortaya koyuyor. Aynı zamanda karıştır&eşleştir’e uygun olan tasarımlarıyla istediğiniz eşleştirmeleri yaparak yine kendi tarzınızı konuşturmanıza olanak sağlıyor. AyYıldız sayesinde gündüzden geceye kolaylıkla adapte edilecek tasarımlar plajda ve gündüz partilerinde tüm gözleri üzerine çekmeyi mümkün kılıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI