Ana SayfaModaAzru Kaprol Archeology of Future Koleksiyonu

Azru Kaprol Archeology of Future Koleksiyonu

Arman’ın eserlerinden yola çıkarak 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu ‘Archeology of the Future’da geleceğin formlarını keşfeden Arzu Kaprol, farklı formları bir arada kullanıyor. Koleksiyonda fütüristik detayları vurgulayan Kaprol, renk paletindeki ana renkleri ise kırmızı, gri ve siyah olarak belirlemiş. 

Yeni gerçekçilik akımının en önemli isimlerinden Arman’ın heykellerinden ilham alan tasarımcı, yeni koleksiyonunda parçalama ve saçak teknikleri, katlama ve üst üste gelme detayları, double face kumaş kullanımları ve desenli parçalarıyla yaratıcılığı ve sıradışılığı sembolize ediyor.

‘Archeology of the Future’ koleksiyonunun temel taşlarını desenli deriler, jarse, tül, tafta detaylar ve ipek kumaş formları oluşturuyor. Detay sayısı azalıyor, aynı detayların birçok üründe devamlılığı sağlıyor. 2011 Yaz koleksiyonunun önemli tamamlayıcıları olan metal bilezikler ise bu sezon yine kombinasyonların destekçisi. 4 farklı derinin kullanıldığı kemerler, kürk şapka ve ellik, çıtçıtlarla jeanlere tutturabilen kemerler, saadet düğümüyle yapılan kol düğmeleri ve yeni çorap desenleri, incelikli bir yaratıcılığın üyeleri.

Elbiselerde krep ve brokarın birlikte kullanıldığı tasarımların yanı sıra; triko, deri, penye ve ince yünlü kumaşlar,  yeni koleksiyonun elbise formlarını zenginleştiriyor. Ceketlerde olduğu gibi fermuarlarla bağlanabilen ve istendiğinde çıkarılabilen pelerinler, koleksiyonun ilham kaynağını destekliyor. Kaşmir pelerin ve deri motor montu ise dış giyimin iddialı parçalarından… Alt giyim grubu için tasarlanan pilise detaylı şortlar, deri ve tül detaylı tayt modelleri, brokar kumaştan pantolonlar, fermuar detaylı jean ve tulumlar; koleksiyonun katlama detaylarına ve farklılığın dokusuna ayna tutuyor.  

Azru Kaprol`un 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu ‘Archeology of the Future’ koleksiyonunu yakından incelemek için hemen fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI