Ana SayfaGüzellikBadem yağı mucizesi

Badem yağı mucizesi

Badem yağı, saç ve cilt bakımında kullanılan ve bir çok insanın vazgeçilmezi olandoğal bir üründür. Badem yağını bu kadar özel yapan nedir?

Badem yağının mineral katkısı yüksek, cildin ve saçların E vitamini gereksinimini karşılayan çok yararlı özellikleri vardır. Özellikle de saçlar için, badem yağı bir mucizedir. Saç güçlendirici, kırık oluşumunu engelleyici, besleyici, koruyucu ve nemlendirici olarak saç bakımında kullanılmaktadır.

Peki badem yağını saçlara nasıl uygulamalıyız? Banyo sanrasında elinize biraz sürüp nemli saç uçlarınıza yaymanız, bir çok saç kreminden ve jöleden daha etkili bir sonuç verecektir. Ve kurumuş saç uçlarınız oldukça canlı görünecektir. Ama miktarını az tutmaya özen göstermelisiniz.

Ayrıca, badem yağını tek başına saç diplerinize sürebilir, bir-iki saat beklettikten sonra saçınızı yıkayabilirsiniz. Bu bile bakım olacaktır.

Unutulmaması gerek bir nokta; badem yağı sürülmüş saç ile  ile hemen duşa girilmemesi tavsiye edilir. Çünkü  yukarıdan aşağıya doğru akan suyun saçta bulunan badem yağını vücuda yayacağı ve badem yağını vücuttan çıkarması zorlaşacaktır. Bu yüzden önce saçınızı yıkamanız tavsiye edilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI