Ana SayfaYaşamBağdat Caddesinde yıldızlı buluşma

Bağdat Caddesinde yıldızlı buluşma

Türkiye’nin en büyük çok amaçlı açık hava sanat etkinliği Stars of İstanbul projesinde yer alan Okan Koleji’nin öğrencileri, yıldızın konsept tasarımını gerçekleştiren İbrahim-Demet Kutluay çiftiyle bir araya geldiler. Okan Koleji’nin yıldızına sergi süresince ev sahipliği yapan Bağdat Caddesi’ndeki buluşma renkli görüntülere sahne oldu.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Okan Koleji, UNICEF yararına geçtiğimiz Eylül ayında başlatılan Stars of İstanbul’a “Çocukların Yıldızı” adlı tasarımla katılmıştı. Yıldızın konsept tasarımını belirleyen  İbrahim-Demet Kutluay çifti, “gelecek” ve “umut” temalarını bir araya getirerek “Küçük yardımlar büyük yıldızlar yaratır” mesajı vermeyi amaçlarken, Türkiye’de ve yurtdışında yapmış oldukları çalışmalarla tanınan sanatçılar Niyazi Selçuk ve Ramazan Özkanlı ise tasarımı gerçeğe dönüştürmüştü.

Bağdat Caddesi’nde sergilenen Okan Koleji’nin yıldızı, 30 Kasım 2011’de tamamlanan sergi sonrası bulunduğu noktadan kaldırılmadan önce Kutluay çifti ile Okan Koleji öğrencilerini bir araya getirdi. Okan Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Işıl Okan’ın da katıldığı etkinlikte öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ünlü çift, 100 çocuğun eğitim imkanına kavuşmasında rol oynadıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. “Çocukların Yıldızı”, Bağdat Caddesi’nin ardından devamlı sergilenmek üzere Okan Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü’nün hemen yanında bu yıl eğitim hayatına “merhaba” diyen Okan Koleji’ne götürülecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI