Ana SayfaDekorasyonBahar Işığını Canlı Renkler ve Doğal Malzemelerle Kucaklayın

Bahar Işığını Canlı Renkler ve Doğal Malzemelerle Kucaklayın

Fıstık yeşili, puslu mavisi ve sıcak bej gibi doğal malzemelerin ve yumuşak renklerin karışımı bu görünüm için anahtar. Parlak bahar ışığını yansıtacak birçok alan oluşturmak için renkli cam, mermer ve parlak krom gibi malzemeler ekleyin. Modern bir dokunuş için cesur grafik baskıları ve yuvarlak kıvrımlı şekilleri birleştirerek görünümünüzü tamamlayın.

“Bahar mevsimini seviyorum ve her zaman bahar ışığını kucaklayıp evime getiriyorum! Canlı bir renk paleti ve doğal malzemelerle çalışmak, evinizi yenilemek için zarif bir stil ve atmosfer yaratıyor. Stilini ve karaterini yansıtmak için bazı cesur baskılar ekleyin.” diyor H&M HOME Tasarım ve Kreatif Direktörü Evelina Kravaev Söderberg.

Bu malzemelerle bu yeni görünümü elde edin:
 
Bu bahar, mermer ana sahnede yer alıyor ve modern ve şık bir görünüm için mükemmellik sağlıyor. Koyu taş rengi çerez kabı, parlak tepsinin üzerinde modern ve şık görünüm yaratırken, bej mermer vazo ve tepsimiz bu sezonun görünümünü gerçekten yakalıyor.
 
Doğal malzemelerin asla modası geçmez! Ahşap kaseler, tepsiler ve saksılar sıcaklık veriyor ve her odayı canlandırıyor. Rattan birçok eve geri döndü, rattan saklama kutumuz eskitilmiş malzemeyle modern tasarımı birleştiriyor.
 
Keten masa örtüsü ve fıstık yeşili peçetelerimiz, mutfak veya yemek odasının hızlıca canlanmasını sağlıyor. Keten ile tercihlerinize göre istediğiniz görünümü sağlayabilirsiniz. Zarif bir görünüm için keteni ütüleyin veya daha rahat bir görünüm için yıkayıp kendi kendine kurumaya bırakın. Görünümü pastel tonlardan oluşan ve parlak bitişleri olan seramik tabaklarımızla tamamlayın.
 
Puslu mavi renginde yıkanmış saten nevresim takımlarımız yatak odasındaki mevsim geçişi için mükemmel. Yumuşak renk paleti sakin ama zarif bir görünüm kazandırıyor. Daha sofistike olmak için de bej ile karıştırın.

#HMHome
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI