Ana SayfaGüzellikBaharda teninize dikkat!

Baharda teninize dikkat!

Bahar gelince havalar biraz ısınıyor, güneşi gördükçe keyifleniyoruz ama kimi zaman baharın gelmesi bize iyi gelse de cildimize gelmiyor. Kızarıklıklar, hassasiyetler, alerjiler yaşıyabiliyoruz. Peki böyle bir durumda ne yapmalı, hangi ürünleri kullanmamız gerekiyor. Vepa Group bünyesinde yeralan NARS markasının Eğitim Yöneticisi Burcu Gözde ile bunları konuştuk. Bakın neler anlattı…

Baharın gelmesiyle kışın kendini korumak için kalınlaşan cildin kendini yenilemeye başlaması ve alerjik etkenlerle cilt çok daha hassas olur ve ayrıca deride hafif kızarıklıklar ve pullanmalar olur.

Pullanmaları almak için hafif ve hassas bir peeling yapılmalıdır. Bunun için Nars Hydrating Freshning Lotion ya da Valmont Biological Scrub kullanabilirsiniz. Hydrating Freshning Lotion içerigindeki patentli formül sayesinde ciltdeki ölü deriyi tutan ince baglardan arındırır ve gözler ve dudaklar dahil tüm yüzde kullanılabilecek kadar hassas formülü sayesinde hassas ciltde rahatlıkla kullanılır. Tonik yapısındadır ve sabah akşam pamuk yardımıyla cildi silmeniz yeterlidir. Valmont Biological Scrub içeriğindeki dogal enzimler sayesinde cildin nazik şekilde yeniler ve canlı aydınlık bir cilt sağlar. Doğal ve biolojik formülü sayesinde hergün kullanılabilir.
Ayrıca kışın donuklaşan ve matlaşan cilde hafif ışıltılı ya da sedef parlaklığı veren ürünlerde kullanılabilir. Bunun için nemlendiricinizle ya da fondoteninizle karıştırabileceğiniz Nars İlluminator serisi ya da japon incilerini andıran sedefli görünümü ile Nars Brightening Serum`u günlük cilt bakımı rejimine katabilirsiniz.
Cilt bakımı ile makyaj arasında bir bariyer görevi gören primerlar bu sezon en çok işinize yarayacak parçalar olacaktır. Özellikle kışın sebum salgısından açılan gözeneklerin görünümü yaza girmeden normale döndürmelidir. Bunun için Nars Pro Prime serisini yeniledi ve Nars Pore- Refining Primer`ı önümüzdeki haftalarda satışa çıkarıyor. Bu baz içeriğindeki ekstereler sayesinde cildi sakinleştirir ve kızarıkları alır, yatıştırıcı etkiye sahip harika lavanta özleri aynı zamanda doğal bir esans sağlar. Düzenli kullanıldığında gözeneklerin görünümünü aszaltır ve içeriğindeki mineral pudralar cildin anında daha pürüssüz görünmesini sağlar.
Dikkat edilmesi gereken diğer bir faktör ise güneş olduğundan Nars Pro Prime Multi Protect yenilenen formülü ile cildi hem güneş ışınlarının zararlı etkilerinden hem de içeriğindeki vitaminlerle antioksidan olarak çevere kirliliği ve strese karşı cildi korur. 
Fondöten kullanırken baz kullanmak fondötenin kapatıcılığını ve kalıcılığını artırır. Ayrıca cilt bakımının gün boyu devam etmesini sağlar.
Makyajda renk olarak canlı renkler yerine daha doğal ve naturel renkler tercih edilirse daha taze ve canlı bir görünüm elde edilir. Özellikle gözlerde hafif ışık veren farlar gözlere aydınlık ve canlı bir görünüm verir. Krem farlar özellikle daha ıslak ve nemli bir görüntü verir ve ışıltıya gerek kalmadan gözleri canlandırır. Daha buğulu etki için Nars Ceram Eyeshadow Mykanos ya da daha aydınlık için Nars Ceram Eyeshadow Cosmic Girl’ü deneyebilirsiniz.
Yanaklarda da krem allıklar çok daha doğal ve kalıcı etki verir ve nemli taze yüzün cazibesini artırır. Nars Multiple ürünleri hem yanakları hem dudakları hem de gözleri renklendirmek için pratik ve idealdir. Portofino Multiple Stick turuncumsu şeftali rengi ile canlılık verirken, South Beach Multiple Stick ıslak ve pembemsi bronz bir ışık verir.
Dudakları kışın kurudugu için önce yabani mango ve açai yağı içeren Pure Sheer Lip Treatment ile hem nemlendirin hem de Spf 15 ile güneşten koruyun.
Üzerine haifif ve ıslak bir görüntü için Nars`ın kalem şeklindeki pratik kullanımlı kalem parlatıcısı olan Nars Velvette Gloss Lip Pencil ile renklendirin. Özellikle Hopi`nin doğal rengi ve Rvilious`un bebek pembesi rengini .
Makyajınız gün boyu cildinizde kalmasının yanında gün içinde cildinizi ferahlatmak için H2O+ Oasis Mist`in çerisindeki naturel vitaminler ve mineraller ile cildinize enerji ve yenilenme sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu buharımsı spreyi uzaktan tüm yüze eşit sıkmak. Anında canlan resetlenen bir makyaja sahip olabilirsiniz ve içindeki Provitamin B sayesinde nemlendirici etkisini de gün boyu sağlayabilirsiniz.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI