Ana SayfaModaBaharın dondurma renkleri

Baharın dondurma renkleri

Kışı geride bıraktığımız şu günlerde etrafımızı dondurma renkleri sardı. Kıyafetlerden ojelere, ayakkabı modellerinden aksesuarlarımıza bu yaz dondurmanın en güzel renklerine bulanacağız. Son dönemin en popüler renklerinden mint yeşili, soft sarı, mavi ve morlar. Renkler olabildiğine soft ama bir o kadar da dikkat çekici. Çarpıcı neon renklerini (özellikle ilkbahar aylarında) tahdından edecek kadar da göz alıcı. 

Özellikle mint yeşilini mutlaka denemelisiniz. Hele ki ojelerde yelpaze çok daha geniş. Bahar aylarında en soft renkler tırnaklarınızı süslerken stilinizi de ön plana çıkartacak. Hatta iddianızı bir adım daha ileri taşıyarak her bir tırnağınızı farklı renge boyayabilirsiniz. Ne de olsa bu sene tırnaklar her daim rengarenk.

Elbiselerde kullanacağınız soft renklerde ise topraksı tonlardaki aksesuarlarla kolaylıkla dengeyi sağlayabilirsiniz. Veya bu kadar fazla soft renk kullanmak istemezseniz sadece aksesuarlarda soft renkleri kullanarak da bu trendi yakalamak mümkün. Örneğin güzel bir portföy çanta veya ayakkabı ile soft renkleri tarzınıza yansıtabilirsiniz.

Ünlü tasarımcıların da 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında sıklıkla kullandıkları soft dondurma renklerine özel bir dosya için hemen fotogaleriye tıklayın. Fotogaleride öncellikle Paris, Milano ve New York defilelerinden en güzel parçaları inceleyip ilham alın, devamında ise satın alabileceğiniz en güzel ürünlerin arasından dilediğinizi seçin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI