Ana SayfaYaşamBalayı otel önerileri: Voyage Belek

Balayı otel önerileri: Voyage Belek

Yüksek kalitesi ile VCare, "Beklentilerinize Göre" tatil anlayışını benimseyen  Voyage Belek misafirlerine ayrıcalıklı tatil imkânını sunuyor. Belek’te çam ağaçlarının arasına bir mücevher gibi yerleşen Voyage Belek, modern tasarımıyla doğaya uyumunu, mimarisinde birleştiriyor. Altın sarısı kumsalı ve 5 farklı özellikteki havuzuyla Voyage Belek`te deniz ve güneşin keyfine varacaksınız. Müşterilerin her türlü ihtiyacı düşünülerek özenle hazırlanan odalarda, split klimadan wireless internet bağlantısına, yerel ve uydu programlı LCD TV’lerden, ücretsiz kasaya kadar her türlü ayrıntı yer alıyor. Voyage Belek, Antalya havaalanına 35 km., Belek’e 2 km.’lik mesafede, İskele Mevkii’nde yer alıyor. Doğaya uyumlu mimari üslubu tercih eden Voyage Otelleri`nin görkemli üyesi Belek`in mimarisi de bu anlayışa uygun olarak tasarlandı. Voyage Belek, 3 ana bina ve bungalovlarda yer alan kara ve deniz manzaralı şık odalardan oluşuyor.

3>Çeşitli ülkelerin mutfakları burada!

3> 

Voyage Belek`te balayı çiflerini özel bir ilgi bekliyor. Voyage Belek, bu özel dönemin mükemmel geçmesi için çiftlere pek çok ayrıcalık sunuyor. Girişte çiftleri odalarında, meyve sepeti, şarap ikramı ve aşklarının simgesi tek bir gül bekliyor. Konaklamaları sırasında çiftlerin tercih ettikleri bir günde kahvaltıları odaya servis ediliyor. Her sabah odaya gazeteleri bırakılıyor. Yine çiftlerin özel bir akşamında, tercih ettikleri a la carte restoranlardan birinde rezervasyon yapılıyor. Bununla birlikte, eğer çiftler beraber masaj yaptırmak isterlerse, %20 balayı indirimi, sahildeki özel dinlenme bölümleri Pavillon`lardan birini kullanmak isterlerse %50 balayı indirimine sahip oluyorlar.

Voyage Belek, "Adult" ve "Aile"lere özel ayrılmış havuzları, sahilleri ve ana restoranlarıyla da Balayı çiftleri için ideal bir seçim oluyor. Böylece baş başa zaman geçirmek isteyen çiftler, ailelerden ayrı "adult" bölümlerden, çocuklarıyla beraber değişik yemek ve imkanları kullanmak isteyen geniş aileler de kendilerine ayrılan özel yerlerden faydalanabiliyorlar. Bununla birlikte, balayı çiftleri Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek Erken Rezervasyon indirimlerinden faydalanarak, Voyage Belek`te daha hesaplı tatil yapma imkanına kavuşabiliyorlar.

Voyage Belek’te "ultra her şey dahil" konsepti ile göz kamaştıran, açık ve kapalı alanı ile 1200 kişilik oturma kapasitesine sahip ana restoranı, adult restoranı, kahvaltı, öğle ve akşam büfesi,  24 saat açık bistro, ayrıca köy kahvaltısı, snack, gözleme, pastane, tost evi, sütlü tatlılar köşesi, dondurmacı, seyyar meyve arabası ile pek çok alternatif yemek imkanları var. Ayrıca çeşitli ülkelerin mutfaklarını yansıtan Fransız, Çin, Meksika, Rum  Tavernası, Kebabistan, Balık, İtalyan a la carte restoranlarda, her misafir kendi tercihine uygun lezzetleri tatma imkânı bulabiliyor. Japon mutfağının sunulduğu Teppanyaki restoranda ek bir A la carte Restaurant olup ücret karşılığı hizmet veriyor. Voyage Belek, size eşsiz olanaklarla donatılmış, hayallerinizdeki balayını yaşatacak.
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI