Ana SayfaModaBalmain'i Kim Satın Aldı?

Balmain’i Kim Satın Aldı?

Valentino‘nun ana firması Mayhoola, Parisli moda evi Balmain‘i satın alma işlemlerini sonuçlandırdı.

Guardian’ın haberine göre bu yılın başlarında Katarlı, isimsiz Amerikalı ve Çinli yatırımcıların ilgi gösterdiği Balmain moda evinin satın alınımı, bugün markanın iktisat danışmanı tarafından doğrulandı.

Birleşme ve yatırım şirketi Bucephale Finance’in yayınladığı ifadede şu sözler yer aldı: “İşlemleri tamamladıktan sonra Mayhoola Yatırımcılık, Balmain sermayesinin %100 sahibidir.”

Balmain Hakkında Kısa Bilgiler:

* Fransız finans gazetesi Les Echoes’a göre marka, Olivier Rousteing’in başında olduğu ve son zamanlarda birçok etkileyici ünlüyü giydirmiş moda evine,  €485 milyon teklif etti.

* Moda evinin, arasında Kardashian ve Jenner ailesi, Hadid kardeşler ve birçok başka ünlü modelin bulunduğu özel müşteri kitlesine “Balmain Army” deniyor.

* Moda evinin yeniden doğuşu ve Olivier Rousteing’in başa getirilmesinden sorumlu olan CEO Alain Hivelin’in satın alma ve sahiplik konusunda belirsizliğe yol açan ölüm haberinden sonra uzun bir süredir moda evi Hivelin’in varisleri ve Balmain yönetim kuruluna aitti.

* Yatırım şirketi Mayhoola daha önceden de Temmuz 2012’de İtalyan marka Valentino’yu almış ve 2015 yılında gelirlerinin 1 milyar dolar, yani 2014’tekinden %48 daha fazla kazanca sahip olduğunu duyurmuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI