Ana SayfaDekorasyonBambi battaniyeler ile kış günlerinde içiniz ısınacak

Bambi battaniyeler ile kış günlerinde içiniz ısınacak

Sanatı yatakla buluşturan Bambi Yatak, birbirinden şık tasarımlı, yumuşak dokulu ve her zevke hitap eden battaniyeleriyle soğuk kış günlerinin kurtarıcısı oluyor. Bambi Yatak; Emboss, Sherpa, Pamuklu Scotch, Baskılı Scotch ve Pamuklu battaniye ürünleriyle hem renkli hem de yumuşacık seçenekler sunuyor.

Battaniyede beklentileri yukarı çekiyor
Pamuksu dokusuyla serin havalarda kullanıcının keyfini artıran Emboss Battaniye, şık tasarımıyla da battaniyede beklentileri yukarı çekiyor. Desenli yapısıyla yatak örtüsü olarak da kullanılabilen battaniye, soğuk havaların keyfini artırıyor. Hafif yapısı ve yumuşak dokusu ile televizyon karşısında, balkonda, kampta ya da yatakta kullanım çeşitliliği sunan Sherpa Battaniye, gri ve kahverengi seçenekleriyle de farklı zevklere hitap ediyor. Kullanıcısını her ortamda serin havalardan koruyan Pamuklu Scotch Battaniye, yumuşak dokulu yapısıyla konforu üst sıralara taşıyor. Doğa desenlerinin yansıtıldığı Baskılı Scotch Battaniye, şık tasarımıyla evlerin havasını değiştirirken püsküllü yapısı battaniyeye kazandırılan ayrı bir detay oluyor. Sonbahar ve kış aylarının tonlarıyla şekillenen Pamuklu Battaniye, yavruağzı renkleri ve ekose desenlerle tasarlanmış alternatifler sunuyor.
 
Kış günlerinde sıcak bir dokunuş arayanların huzurunu ve keyfini artırıyor
Cildi rahatsız etmeyen dokularıyla gün boyu sorunsuz bir kullanım sunan battaniyeler, çamaşır makinesinde yıkanabilmeleriyle de ekonomik bir kullanımın önünü açıyor.  200×240’tan 220×240 ve 240×240 olmak üzere farklı ölçüleri türleri bulunan battaniyeler kış günlerinde sıcak bir dokunuş arayanların huzurunu ve keyfini artırıyor.
 
Emboss battaniyelerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı!
Bambi Emboss battaniyeler, sadece mağazalarda ve çift kişilik boyutlarda geçerli (240×240) 1 alana 1 bedava kampanyası kapsamında 299 TL’den satışa sunuluyor. Kemik, Pembe, Gül Kurusu, Bej ve Kül Moru renk seçenekleri sunan Bambi Emboss battaniyeler, şık tasarımı ve yumuşacık dokusuyla keyif dolu bir konfor sunuyor.
 
https://www.bambi.com.tr/
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI