Ana SayfaModaBanana Republic İstinyePark yenilendi

Banana Republic İstinyePark yenilendi

Banana Republic, İstinyePark’ta yeni yerinde, yepyeni dekorasyonu ve “LOVE the PRESENT” temalı hem bayan hem erkek koleksiyonları ile 26 Ekim 2010 Salı günü kapılarını açtı.

Banana Republic 2010 Kış koleksiyonu

1978 yılında klasik tarzın dışında, rahat ve gündelik bir konsept olan “Seyahat & Safari” koleksiyonuyla moda dünyasına hızlı bir giriş yapan Banana Republic, yenilenen İstinyePark mağazasında, yeni dekorasyonu ve yepyeni koleksiyonu ile 26 Ekim 2010 Salı günü (bugün) bir açılış kutlaması düzenledi.
 
Bu sezon, kişiye kendi tarzını yansıtma özgürlüğünü tanıyan “LOVE the PRESENT” temalı yeni koleksiyonu ile kapılarını açan İstinyePark mağazası, markanın tasarım çizgisi ile paralel bir yepyeni bir dekorasyon anlayışına sahip. Davetlilerden, yeni koleksiyonu yorumlamalarını isteyen Banana Republic, feminen, maskulen, romantik ve ciddi gibi çakışan dokuları bir araya getirerek yaratılan; her ana ve duruma uyum sağlayan yeni koleksiyonu büyük beğeni topladı. Sanatsal şekillerle örülmüş yün ceket ve ipek elbise kombinasyonları, davetlilerin favori parçaları arasında yer aldı. Banana Republic’in çok yönlü vizyonu, çekici renklerden, cazip kumaşlara kadar her alanda geçerli.“LOVE the PRESENT” temalı, yeni 2010 Kış koleksiyondaki her bir parça, sonsuz eşleştirme alternatifleriyle, kişiye kendi tarzını yansıtma özgürlüğünü tanıyor.
 
Yeni İstinyePark mağazasında, erkek koleksiyonu da sunan Banana Republic, aynı yaklaşımını, erkek serisinde de zekice bir araya gelmiş kombinasyonlarla ve zarifçe yapılanmış şekillerle kendini gösteriyor. Chino pantolonla kombine edilmiş gündelik koton bir t-shirt, üzerine giyilen şık bir yün kazak, sonbaharın esasları için ideal altyapıyı oluşturacaktır.
 
Banana Republic, İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde yeni yerinde, yeni 2010 Kış koleksiyonu ile 2010 kışında içimizi ısıtacak gibi görünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI