Ana SayfaİlişkilerBaşarılı Bir İlk Buluşma İçin Neler Yapmalı?

Başarılı Bir İlk Buluşma İçin Neler Yapmalı?

İlk buluşmalar bazen hepimiz için kabusa dönebiliyor. App üzerinden tanışılsa da arkadaş ara buluculuğuyla tanışılsa da sonuç hep aynı olmak zorunda: İlk buluşma.

İlk buluşmada yapmanız ve yapmamanız gerekenleri sizin için listeledik.

1.Mutlaka kendiniz olun.

Karşı tarafın hoşuna gitsin ya da gitmesin, insanın kendisini olduğu gibi tanıtabilmesi çok önemli! Çünkü ilk buluşmada kendimizle alakalı anlattığımız abartı ya da eksik şeyler, karşımızdaki insanın bizi farklı biri sanmasına ve o halimize aşık olmasına sebep olabilir. Bu da ileride zaten anlaşılacaktır ve büyük bir sorun yaratacaktır. Önemli olan sizi olduğunuz gibi sevecek birini bulmak. Eğer ilk buluşmadan anlaşamazsanız ve devam etmezseniz bu sadece kendinizi kurtardığınızı gösterir.

2.Stresten kurtulun.
Uzun uzun düşünüp buluşma öncesi kafanızı karıştırmayın, sıfır beklentiyle sakince  buluşmanıza hazırlanın ve bir arkadaşınızı görecekmişsiniz gibi düşünün.  Önemli olan tek şey anı yaşamak ve sohbetten, geçirdiğiniz güzel vakitten keyif almak.

3.Karşınızdaki kişiyi dikkatle dinleyin.
Telefonla vakit geçirmek, dalıp dalıp gitmek, karşınızdaki kişinin söylediğini önemsememek buluşmayı felakete sürükleyebilir. Telefonunuzu sessize alın yahut bildirimleri kapayın ve karşınızdaki insanı dinleyin. Kim bilir, belki sandığınızdan daha çok ortak noktanız vardır.

4.Kasmayın, basit bir buluşma planlayın.
Küçük bir kafede kahve içmek ya da yerel bir müzeye, parka gitmek ilk buluşma için çok güzel bir fikir olabilir. Birbirinizi duyabildiğiniz ve dikkatinizi birbirinize verebildiğiniz bir ambiyans yaratmak kesinlikle çok önemlidir.

5.Son olarak, şansınızı mutlaka deneyin.
Korkmayın, üşenmeyin ve çekinmeyin Biriyle buluşmak istiyorsanız ilk adımı atabilirsiniz. Belki de güzel geçmez, kim bilir. Yine de klişelerin de söylediği gibi, denemeden bilemezsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI