Ana SayfaModaBasic Yalınlığı Teknolojiden Gelen Lüksle Buluştu

Basic Yalınlığı Teknolojiden Gelen Lüksle Buluştu

Purefact kumaş üretimine özen göstererek uzun araştırmalar sonucunda kendi kumaşını tasarladı. Kumaş içeriği Tencel ve Lycra olarak belirlendi. Tencel alerjik ciltler için uygun olup aynı zamanda mukavemeti yüksek ve ipekten daha yumuşak kumaştır. Kumaş içeriğinde istenilen dökümlülüğü vermesi için tencelin yani sıra lycra kullanılmıştır.

 

Gündüzden geceye şıklık

Günlük yaşamın artık gece hayatına taşınması Purefact tshirtleri sayesinde çok kolay. Yoğun hayatlarımızın koşuşturmasında hayatımızı kolaylaştırmanın yolunu ararken birçok markanın sunmadığı kolay elde edilebilen şıklığı artık Purefact kırışmayan, leke tutmayan, parlaklığını yitirmeyen kumaşlarıyla sunuyor.

 

Purefact bir Basic tshirthün sunamayacağı kadar çeşitli özellikleri Tencel kumaş sayesinde sağlamış oldu. Tencel doğal yapısı sayesinde üzerinde bakteri gelişme oranı düşük olduğundan hijyeniktir, aynı zamanda işinin geçirgenliğini sağlaması ile terlemeyi engelleyen özelliğe sahiptir. Kumaş gramajının yüksek olmasından dolayı kullanım esnasında kırışmazken tişörtlerin kullanım ömrünün uzun olmasını sağlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI