Ana SayfaModaBazıları Sıcak Sever: Louis Vuitton Capucines 2021

Bazıları Sıcak Sever: Louis Vuitton Capucines 2021

Steven Meisel tarafından fotoğraflanan kampanyada, Fransız aktris ve marka elçisi Léa Seydoux yalın bir arka planda klasik Capucines çantasını gözler önüne seriyor. Kampanya, Capucines çantanın zamansız zarafetini vurgularken, bir kadın ile çantası arasındaki yakın ilişkiyi yansıtıyor.
 
Capucines çanta adını, Louis Vuitton’un 1854 yılında ilk mağazasının açıldığı rue Neuve-des-Capucines’den alıyor. Maison’un son derece yüksek yaratıcılık değerleri ile olağanüstü işçilik ve geleneği yenilikle harmanlama yetisi, Capucines’i artistik zanaatkarlığın bir sembolü haline getiriyor.
 
 

 
Her bir Capucines çanta için yüzlerce ayrı el adımı gerekiyor. Yüksek mücevher tekniğini hatırlatan bu adımlar Maison’un benzersiz ve geleneksel uzmanlığını bir araya getiriyor. Tüm yıl boyunca Louis Vuitton atölyeleri, dünyanın en özel derilerinin peşinden gidiyor ve onlara sahip oluyor. Capucines çantalarda kullanılan, yumuşak ve muhteşem deriler, ustalık ve mutlak işçilikle bir araya gelip, bir kadının ömür boyu eşlikçisine dönüşüyor.
 
Kampanya görselleri için siyah Taurillon deriden Capucines MM modeliyle poz veren Léa Seydoux, bu ikonik model hakkındaki görüşlerini ‘’Capucines, Fransız uzmanlığının özünü temsil ediyor. Sevdiğim ve her zaman kullandığım bir çanta olduğu için Capucines elçisi olmaktan onur duyuyorum.’’ sözleriyle ifade ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI