Ana SayfaModaBCBG Max Azria Runway koleksiyonu

BCBG Max Azria Runway koleksiyonu

BCBG Max Azria İlkbahar-Yaz 2012 Runway Koleksiyonu, güçlü siluetler, cesur detaylar ve enerji dolu renklerle gösterişli aynı zamanda sofistike stiller sunuyor.

1970’lerin Cote D’Azur, Bali ve Malibu’nun büyüleyici altın çağından ilham alınarak tasarlanan koleksiyon, bitmeyen gün ışığını bohem ve rahat kesimlerle birleştiriyor.

İncecik krep ve ipekten oluşan akıcı siluetler,  canlı renklerle bütünleşerek baharın taze enerjisini yansıtıyor. Stillerdeki gizemli transparan detaylar, renk blokları, retro desenler ve geometrik kesimlerle hareketleniyor. Derin sırt ve göğüs dekolteleri ile yırtmaçlar göze çarpan detaylar arasında. Omuzlardaki vurgu ile de, feminenlik zirveye taşınıyor.

Sezonun hitleri arasında, tulumlar birçok farklı renk ve kesimde karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda kullanılan renkler kışkırtıcı ve tutku dolu. Turuncudan kobalt mavisine, kırmızdan mor ve sarı tonlarına, renk paletinin en parlak renkleri bir araya gelerek, gökkuşağı etkisi yaratıyor. Siyah ve beyaz ise, her zamanki asaletini koruyor.

Platformlu ayakkabılar ve trend clutch’lar ile de Runway’in gücü tamamlanıyor. Alışverişlerinize yön veren BCBG Max Azria’da sezonun hitlerini görmek için mağazalara mutlaka uğrayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI