Ana SayfaModaBCBGMAXAZRIA`dan yepyeni koleksiyon

BCBGMAXAZRIA`dan yepyeni koleksiyon

BCBGMAXAZRIA İlkbahar – Yaz 2010 Runway koleksiyonu hazır. Sezonun en göze çarpan trendlerinden  mini elbiseler, canlı renkleri ve çiçek desenleri ile yazın coşkusunu tutkuyla vurguluyor.

Sezonun ilham kaynakları arasında, sokak modası ile high fashion’ın birleşimi yer alıyor. Rock and Roll tarzı ise elbiselerde geçmişe nostaljik göndermesini yapıyor. Koleksiyonda kullanılan başlıca desenler ve renkler, soyut dışavurumculuk akımını çağrıştırıyor.

Şeffaf şifonun karışımıyla vücudu saran sıra dışı mini elbiseler, omuzlara vurgu yapan trapunto dikişler, gizemini koruyan kapalı yakalar, zengin desenlerin geometrik tasarımlarla kolajı sofistike bir hava katıyor. Farklı materyallerin bir arada kullanılması ise eğlenceli bir görünüm kazandırıyor. Drapelerin akışı zekice bir hareket sağlıyor. Tek omuzlar bu sezon da yerini koruyor. Feminen stillerin temelini oluşturan saten jorjet formlar, ipek krepler, streç tüller, sezonun gözdeleri arasında.

Renk paleti adeta bir gökkuşağının enerjisiyle dolu. Fosforlu renkler tüm gücüyle yansıyor. Yeşil, sarı, mavi ve tonları, mor gibi canlı renklerin yanı sıra, vazgeçilmez siyahlar ve beyazlar renk paletini oluşturuyor.

Koleksiyonun vazgeçilmezi kutu clutchlar, vintage ruhu ile elbiseleri tamamlıyor.

Kısaca BCBGMAXAZRIA, sadece gece davetlerinde değil, baş döndürücü etkisiyle günlük hayata da giren stilleriyle günün her anına yetişiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI