Ana SayfaModaBebek ve çocuk giyim markası Jacadi artık Türkiye&#8217de

Bebek ve çocuk giyim markası Jacadi artık Türkiye&#8217de

Üç yakın arkadaş Aslı Aslan Korur, İpek Dedeman ve Selin Habbab Özkaynak`ın kurduğu Dorimu firması ünlü Fransız bebek ve çocuk markası Jacadi`yi Türkiye’ye getirdi. 35 yıllık markanın Akmerkez’deki açılışına cemiyet hayatının ünlü anneleri ve tanınmış isimler katıldı.

Klasik Fransız tarzı ve geleneklerini çocuk modasının saf çizgileriyle modernize ederek sunan Jacadi, koleksiyonunda çocuk modasının en ince ve romantik yansımalarını da kullanıyor. 2011 Sonbahar Kış koleksiyonunda Paris’ten ilham alan Jacadi 1920’li yılların seçkin çizgilerini günümüze uyarlayarak minikleri romantik ve masum bir şıklığa davet ediyor.

Jacadi’de aynı zamanda sportif ve şık bir görünüm sunan tüvit ceket ve paltolardan, örme süveterlere, kareli tüvit kasketlerden yumuşak hatlı yuvarlak şapkalara birçok farklı tarzı yakalamak da mümkün. İdeal şıklık sunan rahat golf pantolonları ve dönemin spor stilini vurgulayan havacılık ve otomobil sanayinin öncülerinin giydiği bomber montları da koleksiyonun önemli parçalarından. Kısa paça tulumlar ve ayaklı pijamalar da cabası…

Giysi koleksiyonuyla bebek ve çocuk giyiminde kalbinizi çalacak olan Jacardi aynı zamanda dekoratif detaylarla da dikkatinizi çekecek. Ahşap ve doğal malzemelerin ön planda olduğu fonksiyonel mobilyalarda abartısız ve stil sahibi bir doku hakim.

Akmerkez`in -1 katında yer alan Jacadi, şık annelerin, şık çocuklarıyla mutlaka uğramaları gereken bir mağaza.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI