Ana SayfaMagazinBeckham'dan Hacklenen Maili Hakkında Açıklama

Beckham’dan Hacklenen Maili Hakkında Açıklama

Eski futbol yıldızı David Beckham’ın mail hesabı hack’lenmiş, halk adamı imajı olan ve toplumun tümü tarafından sevilen David Beckham’ın karanlık yüzü ortaya çıkmıştı.
 
Mail adresi hack’lenen Beckham’ın ortaya çıkan mail’lerinde çeşitli kurum, kişi ve olaylar hakkındaki sözleri ve tavırları İngiltere’de gündeme damga vurmuştu. Efsanevi İngiliz futbolcu, e-posta adresini ele geçirip ekibiyle yazışmalarını yayınlayan bilgisayar korsanlarına ateş püskürdü.
 
“Yayınlanan e-postaların tamamının içeriği değiştirilmiş ve bağlamından koparılmış” diyen Beckham’ın halkla ilişkiler ekibinin basına yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:
 
“Bu hikaye, üçüncü parti bir sunucunun saldırısına uğramış ve değiştirilmiş özel e-postalardan alınan ve kasıtlı olarak doğru olmayan bir resim veren eski materyallere dayanıyor. David ve UNICEF, 15 yılı aşkın bir süredir çocukları desteklemek için güçlü bir ortaklığa sahip durumda. The David Beckham 7 Fonu milyonlarca sterlin biriktirdi ve dünyanın her yerinden milyonlarca korunmaya muhtaç çocuğa yardım etti. David önemli bir zamanını ve enerjisini bu iş için harcadı, 7 Fonu’na kişisel olarak bağış yaptı ve bağını uzun süreli olarak sürdürecek. 7 Fonu’nu kurmadan önce David UNICEF’i destekledi ve yıllarca diğer yardım kuruluşlarının bir üyesi oldu, Paris Saint-Germain takımında oynarken kazancının büyük bölümünü bağışladı. David ve UNICEF yaptıklarından gurur duyuyor ve birlikte başarmaya devam edecekler, olguların konuşulmasını sağlamaktan mutlular.”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI