Ana SayfaModaBegüm Khan'ın İkonik Tasarımları Ünlülerden Tam Not Aldı

Begüm Khan’ın İkonik Tasarımları Ünlülerden Tam Not Aldı

Begüm Khan’ın kendine özgü küpeleri ve dikkat çekici tasarımlı gece çantaları son zamanlarda ikonik parçaların şöhret dünyası, kraliyet ailesi ve Hollywood starları tarafından kullanılmasıyla hayranlarının oldukça dikkatini çekti.

Ekranların hiti haline gelen yetenek gösterisi American Idol programında jüri üyesi olan Katy Perry, Begüm Khan tarafından tasarlanan Evil Eye Cuore Sacro Küpelerini takmasıyla beraber çarpıcı tarzıyla ekranlara modern cazibeyi ve Doğu mistisizmini yansıttı. Mavi renkli değerli taşlarla süslenip stilize edilmiş kutsal kalp motifine sahip olan göz kamaştırıcı tasarım, tüm gözlerin pop yıldızında kalmasını sağladı.
 

Bu arada, Evil Eye Evening Bag çantasının muhteşem cazibesi de prensesler, kraliçeler ve Hollywood yıldızlarından tam onay aldı. Göz kamaştırıcı bir nazar tılsımı ile süslenmiş ve zarifçe dokunmuş gece çantaları, Hollanda Kraliçesi Maxima ve Yunanistan’ın Veliaht prensesi Marie-Chantal’ın elleri tarafından zarafetle kavrandı.
 


 
Ayrıca, yıldız Sophia Vergara’nın Capri’ye yaptığı son gezisi sırasında kullandığı gece aksesuarı, Vergara’nın tarzını son derece göz kamaştırıcı bir şekilde tamamlamasını sağladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI