Ana SayfaModaBeklenen Koleksiyon: Intimissimi Sonbahar-Kış 2021

Beklenen Koleksiyon: Intimissimi Sonbahar-Kış 2021

Bu sonbahar ve kış aylarında Intimissimi’nin eşsiz ve tanınabilir tarzı yine tüm kadınlara eşlik edecek. İkonikleşmiş ve aynı zamanda modern çizgilere sahip iç giyim parçaları markanın mükemmellik arayışını ve kusursuzluk anlayışını da yansıtıyor. Güzellikten ve estetikten ödün vermeden rahatlık sunan Intimissimi, günümüze odaklanıyor. Amacı ise her kadının her ihtiyacına hitap edebilmek. Çünkü Intimissimi, “her kadının kendi tarzında güzel’ olduğuna inanıyor.
 
Birbirinden farklı parçalar farklı materyeller ve renkler ile bir yaratıcılık şöleni oluşturuyor. Romantic Femininity kapsül koleksiyonu her tarza ve her stile uyum sağlamayı amaçlayan değişik parçalar dantel detayları, saten kurdeleler, farklı renk tonları ile öne çıkıyor. Sürekli kendini geliştirien #intimissimicares projesi ile paralel olarak sürdürülebilir moda çerçevesinde koleksiyonun dantel ve saten detayları ise yeniden dönüştürülmüş poliamit ile tasarlandı.
 
Geri dönüştürülmüş materyeller ile tasarlanan sonbaharın farklı tonlarını yansıtan Bold Colours kapsül koleksiyonu da amber ve mavi renk skalası ile öne çıkıyor. Bu koleksiyon ile iç giyim parçaları daha kendine güvenli, inovatif ve deneysel bir havaya bürünüyor.


 
Lace Sensuality kapsül koleksiyonu ise vazgeçilmez siyah rengini ön planda tutuyor. Makrame ve şeffaf elyaflardan oluşan koleksiyonda sütyenlerden farklı alt giyim opsiyonlarına kadar seçenekler sunuyor.
Kışın aylarında ise, kadife yarı şeffaf kumaşları süsleyerek Velvet Sensuality kapsül koleksiyonunu ortaya çıkarıyor.
 
Intimissimi son olarak da Sensual Embroidery kapsül koleksiyonu tanıtıyor; narin dikiş detayları ile şaşırtıcı harmanlar yapan marka burada şık ve zamansız bir tarzı hedefliyor.
 
Intimissimi her yıl olduğu gibi Christmas koleksiyonunu unutmuyor: sütyenler, babydoll’ler, pijamalar kırmızı renklerine bürünüyor ve yeni yılı kutlama havasına hepimizi hazırlıyor. Intimissimi’nın cesur tarzı ile yılbaşı kutlamaları şıklaşıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI