Ana SayfaMagazinBelçim Bilgin eşinin soyadını kullanmıyor

Belçim Bilgin eşinin soyadını kullanmıyor

Belçim Bilgin kendi soyadı ile tanındığı için eşi Yılmaz Erdoğan`ın soyadını kullanmak istemiyor. Oğlu Rodin’i doğurduktan sonra oyunculuğa ara veren Bilgin Habertürk`e konuştu.

‘Aşk Tesadüfleri Sever’ dördüncü sinema filminiz. Bu filmin kariyerinize nasıl bir etkisi olacağını umuyorsunuz?
Açıkçası, bir filmiçin gelen teklifi değerlendirirken “Bu film kariyerime ne gibi artılar sağlayacak veya ne gibi eksiler getirecek?” düşüncesi içine girmiyorum. Hikâyeyi sevdiysem, diğer şartlar da uygunsa rolü kabul ediyorum. ‘Aşk Tesadüfleri Sever’in hikâyesini oldukça beğendim. Diğer şartlar da uygundu. Bu nedenle rol aldım.

Filmin bir bölümü Ankara’da, çocukluğunuz geçtiği sokakta çekildi. Siz mi istediniz o sokakta çekilmesini?
Hayır, hiç ilgisi yok. Ankara’da çekim yapacak bir sokak aranırken bir de baktım çocukluğumun geçtiği sokağa gelmişiz. “Aaaa burası bizim sokak” diye bağırmışım. Yönetmenimiz Ömer Faruk Sorak, minibüsten indi, sokağı şöyle yukarıdan aşağı bir dolandı, geldi ve “Bu sokak bizim için çok uygun. Çekimi burada yapabiliriz” dedi. Öyle mutlu oldum ki… Filmimiz tesadüflerin insan hayatındaki yerini hikâye ediniyor. Tesadüfen çocukluğumun geçtiği sokakta çekim yapılması da çok güzel bir tesadüf oldu.

 Duygusal bir fırtınanın içine girdiniz sanırım…
Aynen öyle. Sokağın bir tarafında çocukluğuma ilişkin anıların sanal fotoğraflarını görmek beni oldukça duygulandırdı. Zaman zaman ağladım. Açıkçası çekim süresince çocukluk günlerime dönerek ruhumu yeniledim, çocukluğumdan sonraki yaşamımı gözden geçirdim. Sahip olduklarımın kıymetini bir kez daha bilme fırsatını elde ettim.

‘Aşk Tesadüfleri Sever’in afişinde ‘Erdoğan’ soyadını kullanmamışsınız. Neden?
Bunun özel bir nedeni yok. Rica ederim Belçim Bilgin’i kullanmamın altında bir sorun varmış gibi nedenler aranmasın. Evlenmeden önceki işlerimde Belçim Bilgin olarak tanındığım için bir karışıklık oluyor. Bu nedenle afişte Erdoğan soyadını yazdırmadım. Aksi takdirde sanki ortada iki Belçim varmış gibi algılanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI