Ana SayfaDekorasyonBella Maison “Çok Çok İndirim Günleri” ile Yenilenmenin Tam Zamanı

Bella Maison “Çok Çok İndirim Günleri” ile Yenilenmenin Tam Zamanı

Dünya genelinde alışveriş festivaline dönüşen 11.11 ve İndirimli Cuma’ya özel Kasım ayı içerisinde belirlenen tarihlerde tüm mağazalar ve bellamaison.com’da her 250 TL ve üzeri alışverişlerde tüm indirimlere ek 50 TL indirim uygulayan marka, sofra grubundan ev tekstiline, dekoratif ürünlerden ev giyime tüm ürün gruplarında %70’e varan indirimler sunuyor.
 
Ev tekstili, sofra, ev dekorasyonu, yatak odası ve kozmetik gibi geniş ürün çeşitliliğiyle bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Bella Maison, “Çok Çok İndirim Günleri” kampanyası dahilinde nevresim takımlarında yüzde 70’e varan; havlu, ev giyimi, pike setleri, kilim, sofra ve sofra tekstili ürünlerinde yüzde 60’a varan, bornoz ve battaniyede yüzde 50’ye varan ve dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirimleriyle kaçırılmaz avantajlar sunuyor. Bella Maison, pike ürün grubundaki ‘1 alana 1 bedava’ kampanyasıyla da yatak odalarının şıklığını tamamlıyor.
 
İndirimden faydalan, istediğin ürünü istediğin renk ve ürünle kombinle
İhtiyaca ve zevke dayalı alışveriş keyfi için Mix and Match konsepti ile yüzlerce ürün çeşidi arasından kombin yapma imkânı sunan marka, kullanıcının ruhunu yansıtan yaşam alanlarını özgürce oluşturmalarını sağlıyor.
 
Tüm Bella Maison mağazalarında ve online mağazada indirim keyfi
İstanbul’da İstinye Park, Hilltown AVM, Forum İstanbul AVM, Cevahir AVM, Mall Of İstanbul AVM, Piazza AVM, Viaport AVM, Emaar Square AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Bursa’da Bursa Sur Yapı Marka AVM ve Muğla’da Bodrum Midtowm AVM olmak üzere yurt içinde 11 mağazası bulunan Bella Maison’un tüm ürün gruplarına www.bellamaison.com’dan da ulaşılabiliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI