Ana SayfaGüzellikBembeyaz dişlere kavuşmak çok kolaylaştı

Bembeyaz dişlere kavuşmak çok kolaylaştı

Çift etkili leke çıkarma gücüyle sigara, kahve, çay ve gıda lekelerini yok ederek size bembeyaz dişler sunan Plus White, içerdiği florür sayesinde diş çürümelerini önleyerek, sizi sağlığın ışıltısıyla parlayan dişlerle buluşturuyor.

Diş minesine dost Plus White’ın damaklıklı diş beyazlatma sistemi 2 hafta süreyle günde 2 defa kullanıldığında dişleri beyazlatıp, parlatmaya yardımcı oluyor. Hızlı ve doğal beyazlık denildiğinde ilk akla gelen marka Plus White ile beyazlık bir sihir değil, gerçek. 
Tüm eczanelerde bulabileceğiniz Plus White’ın farklı diş yapısı ve ihtiyaçları için 8 farklı çeşidi bulunuyor.
Sigara İçenler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu
Sigaradan dolayı diş araları ve yüzeyinde oluşan sararma ve lekeleri giderir. Dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasını sağlar.  İçerdiği florür sayesinde diş çürümelerini önler. 
Kahve İçenler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu
Çay ve kahve tiryakileri için çift etkili leke çıkartıcı formül. Sararmaları ve lekeleri ortadan kaldırarak dişleri beyazlatır. Florür sayesinde diş çürümelerini önler ve diş minelerini güçlendirir. 
Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu
Çift etkili çıkarıcı leke formülü sayesinde lekeleri hızla çıkarır. Tütün, kahve, çay ve gıda lekelerini büyük ölçüde yok eder. Ağız kokularını giderir ve ferah bir tat bırakır. 
Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu Jeli
Çift etkili leke çıkarıcı formül. Tütün, çay, kahve ve gıda lekelerini hızla çıkarır. Florür sayesinde diş çürümelerini önler ve diş minelerini güçlendirir. Diş plakları ve tartar oluşumuna karşı özel bir diş macunudur. İçeriğindeki jel sayesinde nefesinizde kalıcı nane ferahlığı bırakır. 
Ekstra Peroksitli Diş Macunu
İnatçı lekeler ve derin bir temizlik için peroksit içerir. Çift etkili leke çıkarıcı formülü sayesinde lekeleri hızla çıkarır. Diş yüzeyi ve diş aralarındaki lekeleri giderir.  
5 Dakikada Hassas Dişler İçin Beyazlatma Jeli
Diş hekimlerinin kullandığı oksijenleştirme sistemini kullanarak lekeleri nazik ve etkili bir şekilde çıkarır. Nötr PH’tan dolayı dişetleri ve minelerine zarar vermeden beyazlatır.  
5 Dakikada Diş Beyazlatma Jeli
Diş hekimlerinin kullandığı oksijenleştirme sistemini kullanarak lekeleri nazik ve etkili bir şekilde çıkarır. Nötr PH’tan dolayı diş etleri ve minelerine zarar vermeden beyazlatır. Birçok ağız plağıyla uyumludur.
5 Dakikada Damaklıklı Diş Beyazlatma Sistemi
Diş hekimlerinin kullandığı oksijenleştirme sistemini kullanarak lekeleri nazik ve etkili bir şekilde çıkarır. Yumuşak damaklık, dişlerin eşit oranda beyazlamasını sağlar. Ekstra beyazlatıcı gücü sayesinde ilk kullanımda gözle görülür bir beyazlık sağlar.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI