Ana SayfaGüzellikBenefit Brow Bar

Benefit Brow Bar

Jeane ve Jane Ford…. İndiana`nın küçük bir kasabasında doğan bu tek yumurta ikizlerinin oldukça değişik alışkanlıkları varmış. Jean küçük yaşta saçına ince kurdela takıp, ateşböceklerinin arkalarında parlayan sıvıyı  yüzüne sürerken, Jane gününü kuru üzümleri sayıp bunları ortadan ikiye bölmekle geçiriyormuş. Kasaba halkı bu iki kızı inanılmaz akıllı olarak tanımlıyor ve Jean`ın beynin sağ tarafını temsil ederken Jane`in ise sol tarafını temsil ettiğine inanıyorlar. Büyüdüklerinde yollarına reklam mankeni ve makyaj uzmanı olarak devam eden bu ikili, 70`lerde kendi  makyaj malzemelerini üretmeye başlıyorlar ve o günlerden bugünlere  "Benefit" markasını bir hayli büyütüyorlar.

Benim de yaklaşık bir ay önce tanıştığım bu marka, pek çok ürünüyle, özellikle de rimelleriyle bende bağımlılık yarattı. Her bir ürününe oldukça eğlenceli isimler koyan bu marka son zamanlarda dünyada en çok takip edilen makyaj markalarının başında geliyor.

Benefit markası ürünlerinden sonra şimdi de " Benefit Brow Bar" ile takipçilerine ulaşıyor. Benefit Brow Bar kaş bakımı ve şekillendirme barları ile seçili İstinye Park mağazalarında hizmetinizde. Brow Bar’da yapılan takma kirpik uygulaması ise kadınları diledikleri dolgun ve uzun kirpiklere kavuşturuyor. Kirpiğini uzatmak isteyenler ise kirpik çeşitleri arasından dilediklerini seçip geceye hazır olabiliyorlar.

Ankara Tunalı Hilmi, İstanbul Palladium AVM, İstanbul Demirören AVM ve İstanbul İstinyepark AVM’lerinde yer alan Sephora Mağazaları’nda yer alan Benefit Brow Bar’a uğrayanlar, özel kaş bakım servisininden yararlanarak diledikleri bakımı yaptırabiliyorlar.

Benefit Brow Bar`da sunulan hizmetler ve ücretleri:

Takma Kirpik            : 29 TL
Kaş Şekillendirme        : 29 TL
Kaş ve Dudak Ağdası        : 35 TL
Dudak Ağdası            : 15 TL
Kaş Boyama            : 25 TL
Kaş Şekillendirme & Boyama    : 45 TL
Kaş Şekillendirme & Boyama
Dudak Ağdası            : 55 TL

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI