Ana SayfaGüzellikBenefit Cilt Bakım Serisi

Benefit Cilt Bakım Serisi

Sadece Sephora mağazalarında satışa sunulan Benefit markası yeni çıkardığı cilt bakım serisiyle kadınların kalbini çalmaya devam ediyor. Sekiz farklı üründen oluşan seri ile cilt, ihtiyacı olan neme doyarken doğal  ışıltısına ve yumuşaklığına kavuşuyor. Ürünlerin içeriğindeki, özel olarak geliştirilmiş olan tri-radiance kompleksi, cildin uzun süre nem depolamasını ve gözle görülür bir şekilde aydınlanmasını sağlıyor.

Seri içinde yer alan Total Moisture Nemlendirici Yüz Kremi Benefit’in yeni serisindeki mucizevi nemlendirici bir yüz kremi. Cilde anında nem kazandırıyor. Benefit’e özel olarak hazırlanan ve içeriğindeki tri-radiance kompleksi sayesinde cildin nemi uzun vadeli hapsetmesini sağlıyor. Cildin nem bariyerlerini güçlendirerek aydınlık ve taze bir görünümüne kavuşturuyor.

İçerdiği doğal bitki ve mango yağı ile cidin her zaman taze görünmesini sağlıyor. Benefit nemlendirici yüz kremini kullanan kadınların üzerinde yapılan testlerin sonucunda %100 oranında citlerine anında etki ettiği ve yoğun birşekilde nemlendirme sağladığı kanıtlandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI