Ana SayfaGündemBenzemez Kimse Sana Yeni Sezon Yarışmacılar

Benzemez Kimse Sana Yeni Sezon Yarışmacılar

Ekranların eğlenceli ve yardım kuruluşlarına yaptıkları destekle beğeni kazanan yarışma programı Benzemez Kimse Sana 24 Ocak akşamı ekranlara dönüyor.

Dünyanın onlarca ülkesinde yayınlanan ve reyting rekorlarına imza atan ‘Your Face Sounds Familiar’, Türkiye’deki adıyla “Benzemez Kimse Sana" efsanesinin üçüncü sezon jürisinde her sezon olduğu gibi yine ekranların Huysuz Virgin’i usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu var.

Seyfi Dursunoğlu`nun yanı sıra, Nükhet Duru ve Benzemez Kimse Sana`nın son şampiyonu Ümit Erdim`inde yer aldığı programın sunuculuğunu ilk bölümden itibaren yapan Murat Başoğlu yapacak. Programın müzik direktörlüğünü ise, besteci ve aranjör olarak Türk müziğine adını altın harflerle yazdıran Attila Özdemiroğlu yapacak.

Bülent Ersoy performansı ile şampiyon olan Ümit Erdim açılış gecesinde aynı performansı sergileyek. Dünyaca ünlü plastik makyaj sanatçısı Derya Ergün’ün üç saatlik çalışması ile Emel Sayın’a benzetilen Nükhet Duru ise, programın açılışını, yakın arkadaşı Emel Sayın’ın gardırobundan çıkarıp kendisine hediye ettiği kostüm ile yapacak.

3.sezonun yarışmacıları ise şöyle;

Çocuklar Duymasın’ın patronu oyuncu Demet Tuncer, VINE fenomeni Eylül Öztürk (Memeli Mestan), Bir Demet Tiyatro’nun Asuman’ı oyuncu Deniz Özerman, Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler, Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve ‘Aşk Doktoru’ Mehmet Coşkundeniz, Sunucu ve oyuncu Hakan Ka, Star TV’nin başarılı dizisi aşkın Bedeli’nin Yaman’ı oyuncu Özgür Özberk ve Mandıra Filozofu’nun Şükrü’sü oyuncu Eser Eyüboğlu.

Madonna, Barış Manço, Tarkan, Zeki Müren, Michael Jackson gibi yüzlerce ‘ikonik sanatçı’nın en popüler performanslarının sergileneceği  ‘Benzemez Kimse Sana’da yarışmacılar, her hafta  temsil ettikleri vakıf veya dernekler için yarışacak.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI