Ana SayfaModaBergüzar Korel InStyle Dergisi`nde

Bergüzar Korel InStyle Dergisi`nde

InStyle`ın Ekim ayı sayısında Bitmeyen Şarkı isimli dizide canlardırdığı pavyon şarkıcısı rolüyle Bergüzar Korel var… Çekimler nedeniyle taşındığı İzmir`den bebeği Ali`den ve eşi Halit Ergenç`le ilişkilerinden söz eden Korel InStyle`da kısa sürede verdiği kilolarıyla nasıl vedalaştığını anlatıyor.

“Hamileyken doktorum, ‘Hastalarım içinde hamileliğine uzun saçla başlayıp uzun saçla bitiren yok,’ demişti. Ben de o genellemeyi bozmadım.”

Yaşamının son üç yılı gerçekten çok hızlıydı Bergüzar Korel’in (28). Binbir Gece’deki rolüyle meslek hayatında başarıyı yakaladı. Ama asıl önemlisi oyuncu Halit Ergenç’e aşık olup masal gibi bir düğünle evlendi. Üstelik kısa süre sonra da anne oldu… (Oğlu Ali, 7 aylık şimdi) Tüm bunlar ona inanılmaz bir yaşam enerjisi vermiş olmalı ki, gözlerinin içi parlıyor. Bu mutlulukta yeni başlayan dizisi Bitmeyen Şarkı’nın oldukça yoğun bir ilgi görmesinin, üstelik doğum kilolarından kısa sürede kurtulup yıllardır giremediği beyaz jean’lerine giriyor olmasının da etkisi var elbette. Kısa bir süre önce yenilenip kapılarını açan Pera Palas Oteli’nin tarihi merdivenlerinden çıkarken podyumdan yeni inmiş bir model gibi… Zaten bu durumu, birkaç saat sonra içinde poz verdiği Gamze Saraçoğlu’nun podyum için yapılmış bir elbisesinin içine rahatça girmesi de kanıtlıyor.
Yine de onda dikkat çeken ilk değişiklik yıllardır upuzun görmeye alışık olduğumuz saçlarını omuz hizasında kestirmiş olması. “Çok daha kısaydı, bu uzamış hali,” dedikten sonra ekliyor, “Hamileyken doktorum, ‘Hastalarım içinde hamileliğine uzun saçla başlayıp uzun saçla bitiren yok,’ demişti. Ben de o genellemeyi bozmadım.”

Ropörtajın devamı için InStyle almayı unutmayın!!

Bergüzar Korel`in fotoğrafları için fotogaleriye tıklayın!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI