Ana SayfaModaBerluti Yeni Koleksiyonu The Essentials’ı Sunar

Berluti Yeni Koleksiyonu The Essentials’ı Sunar

Berluti’nin geçmiş tecrübelerinden ve lüks alışkanlıkların yeniden ele alınmasından ilham alarak oluşturulan bu modern klasikler, her erkeğin gardırobunda olması gereken ürünleri içeriyor.

Kreatif Direktör Kris Van Assche’nin vizyonuyla hazırlanan bu koleksiyon hızlı tüketim algısından tamamen uzak, modern klasik ve zamansız parçalar sunuyor. Her parça birbiriyle uyumlu olduğu kadar kendi başına da oldukça imza ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

Koleksiyonun öne çıkan parçaları olarak; düz kesim yün paltolar, desenli deri ceketler ve desenli bluzlar görmekteyiz. Aynı zamanda markanın yeni koleksiyonunda Berluti logosu ön planda. Alessandro takımlar, dar kesim pantolonlar ve tek düğmeli ceketlerle tüm günü şık geçirmek mümkün.

Pantolonlar ise koleksiyonun tamamlayıcı parçası olarak karşımıza çıkıyor. Mavi ve siyah jeanler ve elastik belli jogger pantolonlar en sık gördüklerimiz arasında. Berluti tarafından hat sanatına saygı olarak yaratılan Berluti’nin ikonik Scritto motifini saf yün ürünlerde bir hatırlatma olarak görmekteyiz.

  

The Essentials Koleksiyonu’ndaki bazı ürünleri daha küçük bedenlere de uygun yaparak kadınlara Berluti’den ürün seçme şansı sunuyor. Ayakkabılar %100 Berluti: Maison’un 1895 yılında Alessandro Berluti tarafından tasarlanan
ilk bağcıklı ayakkabısı olan Alessandro Démesure Venezia derisinden yapılmıştır ve görünür dikişleri yoktur.

Andy – Berluti’nin 1962 yılında Olga Berluti tarafından özellikle Andy Warhol için yaratılan en ikonik mokaseni – Venezia TDM Intenso ile oluşturulmuştur. Bu iki sembolik modelin ışığında, koleksiyondaki modele de Bertluti’nin DNA’sı ve vizyonu katılarak hazırlanan Equilibre serisi eşlik ediyor. Equilibre aynı zamanda Berluti’nin anatomik bir konsepti entegre eden ilk resmi ayakkabı serisidir. Çantaları incelediğimizde ise bu sezon Signature Canvas desenin bel çantaları, sırt çantaları ve seyahat çantalarında yoğun olarak kullanıldığını görüyoruz, bunun yanında
Venezia derisi modellere de oldukça yer veriliyor.

Essentials, Nisan 2021’den itibaren Berluti İstanbul Mağazasında satışa sunulacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI