Ana SayfaModaBeymen Business 2011 İlkbahar Yaz

Beymen Business 2011 İlkbahar Yaz

Beymen Business Ilkbahar-Yaz 2011 kadın koleksiyonunda üç ana tema öne çıkıyor; “1930’lar ve 1950’lerin etkisi”, “Marin” ve “Safari”…

1930’lar ve 1950’lerin etkisi, en çok kol detaylı elbise ve döpiyeslerde görülüyor. Yüksek bel kalem etekler ve boyları uzayan ceketler, Beymen Business kadın koleksiyonunun vazgeçilmezlerinden. Pantolonlar, yelek ve ceketlerle tamamlanıyor. Paçalar ise hem duble, hem düz ama mutlaka bilekte bitiyor! 1950’lerin kabarık etekleri tekrar hayatımıza giriyor ve fırfırlı ipek gömleklerle kombinleniyor. Bu sezon eteklerin en önemli özelliği, boylarının diz altına kadar uzaması. Beymen Business’ın marin koleksiyonuysa oldukça kuvvetli. Duble paça beyaz koton bermudalar, lacivert-beyaz penye ve trikolar, fırfır, drape, nervürün detaylara sahip gömlek ve bluzlarla kombinleniyor. Yaz sezonunun olmazsa olmazı safari, Beymen Business kadın koleksiyonunun öne çıkan temalarından bir diğeri. Modernize edilmiş hayvan desenli baskılar, uzun ve çok düğmeli, hem smart-casual, hem de takım olarak kullanılabilen safari ceketler bu temanın önde gelen parçaları arasında yer alıyor.

Pileli etekler, boyundan bağlamalı trikolar, geniş yakalar, kemerli iş elbiseleri, şifon garnili drapeli modeller günlük giyimin öne çıkan parçaları arasında göz çarparken, iş çıkışı davetlere katılan Beymen Business kadınıysa, likra satenden elbiseler ve zarif dantel modeller ile iş dışında da prestijli bir görüntü sergiliyor. Deri ceketler, bol trençkotlar, ince montlar, pançolar ise 2011 Ilkbahar-Yaz kadın koleksiyonunun vazgeçilmez dış giyim öğeleri. Bu sezon Beymen Business kadınının en çok tercih edeceği renkler, turuncu, vizon, yağ yeşili ve indigo.eyazdan vazgeçmiyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI