Ana SayfaModaBeymen Club 2010 2011 Sonbahar Kış

Beymen Club 2010 2011 Sonbahar Kış

İlhamını 70’li yılların duruşundan alan Beymen Club 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, ikonik modelleri yeniden yorumlayarak, kendine güvenen şehir insanının gardırobunu modernleştiriyor. Koleksiyon yalın, net, rahat ve zamansız bir duruş sergilerken; renkleriyle de sıcak, samimi ve heyecan verici bir siluet çiziyor.

İtalyan tasarımcı Andrea Pompilio’nun tasarladığı koleksiyonda; tarçın, camel, kiremit, bej, pudra ve haki tonları; yıkanmış ipek, devetüyü, kadife ve flanel kumaşlarla kullanılıyor. Sezonun duruşu ise militer detaylar ve yeni siluetlerle belirleniyor.
 

Beymen Club kadını…

Beymen Club kadını, sonbahar-kış sezonunda, kendini rahat hissedeceği yalın, minimal detayların kullanıldığı modern bir koleksiyonla karşılaşıyor. Modayı trendlerle değil yaşam tarzıyla takip eden ve kendine özgü bir stili olan kadınlara hitap eden koleksiyon, rahatlığı lüks kumaşlarla birleştiriyor. Beymen Club kadını, camel mantosunu, yeni sezonda ilk kez hazırlanan Club denim koleksiyonundan seçtiği süper skinny jean ve bağcıklı süet botlarla kombinliyor.

Sezonun favorisi tarçın rengi kabanlar, koleksiyondaki tüm giysilere eşlik ediyor. Koleksiyon, poplin gömlekler, fitilli skinny pantolonlar ve deri biker ceketlerle hareketleniyor. Tasarımıyla dikkat çeken gömlekler, taş işlemeli ceketlerden, zımba detaylı elbiselerden ödünç aldığı detaylarla, farklılığını ortaya koyuyor.

Giysilerin yarattığı özgün havayı, sezonun modası clutch’lar, kauçuk tabanlı botlar, yumuşacık ve çok büyük atkılar tamamlıyor. Modern, bireysel ve cesur stil önerileri sunan Beymen Club 2010 Sonbahar-Kış koleksiyonu, deri biker ceketler, triko kollu elbiseler ve stretch pantolonlarla, yeni sezonda deriyi ön plana çıkartıyor.

En şık ve iddialı giysiler içinde bile “cool” ve güçlü tarzından ödün vermek istemeyen Club kadınını, yeni ve çok özel fikirleri yansıtan kokteyl elbiseleri karşılıyor. Yıkanmış ipek ve kadifenin yanı sıra tamamı pullarla süslü abiye elbiseleri; deri kemerler, kutu clutch’lar ve gösterişli altın “chunky” kolyeler tamamlıyor. Beymen Club yeni sezonda ürün gamına, kadife ya da pullu cüzdanlar, rugan USB kılıfı, seyahat cüzdanı gibi yeni alternatifler ekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI