Ana SayfaModaBeymen Club 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Beymen Club 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Beymen Club, 2014 İlkbahar – Yaz koleksiyonuyla enerjinizi yükseltecek. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy`u yeni koleksiyonun tanıtım kareleri için kamera karşısına geçiren Beymen Club, bu sezon romantik ve özgür tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 

Yaz aylarının enerjik ruhu Burcu Esmersoy ile birleşince de ortaya Beymen Club`ın cesur ve güçlü tarzı çıkıyor. Koleksiyonun renk paletinde sarı, mercan, somon, parlak mavi, mint, haki ve kiremit ön plana çıkarken desen kullanımı da yoğunlukta. Elle çizilmiş gibi duran desenler bazen Afrika’nın yakıcı sıcağını bazen de Hindistan’ın çok renkli ruhunu yansıtıyor. Desenlerin yanı sıra koleksiyonun bir diğer teması ise sweatshirt`ler, çizgili baseball formalarından esinlenen tshirt’lerin de yer aldığı sportif tasarımlar. Koleksiyonun tamamlayıcısı olan aksesuarlar da ise slip-on spor ayakkabılar, yaz renklerindeki süet zincir çantalar, örgü clutch’lar, piton sandaletler, metalik tonlardaki topuklu ayakkabılar ve babetler vazgeçilmeziniz olacak.  

Beymen Club erkek koleksiyonuna baktığımızda ise modern-militer bir tarz görüyoruz. 
Doğal yıkamalı, vintage etkinin hissedildiği kumaşlardan tasarlanan pantolon, gömlek, dış giyim modelleriyle iddialı ve şık kimliğini yansıtan Club erkeği, toprak tonlarını mercan rengiyle kombinleyerek farklı tarzını gözler önüne seriyor. Erkekler için kurtarıcı olan ütü gerektirmeyen gömlek çeşitlerinin yanı sıra Oxford gömlekler de favorimiz. 
Denim koleksiyonunda yer alan yenilenmiş slim fit kalıplar, straight ve boyfriend jean’ler de beğeniceğiniz modeller arasında.
Burcu Esmersoy`lu Beymen Club çekiminin renkli kamera arkası videosu:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI