Ana SayfaModaBeymen Club bahara hazır

Beymen Club bahara hazır

70’li yılların duruşunu devam ettiren Beymen Club 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, net, yalın, dinç ve rahat tavrıyla şehir kadınının gardırobuna taze ve modern bir dokunuş getiriyor. Zahmetsiz şıklığı yansıtan görüntülerden esinlenilerek tasarlanan koleksiyon, ince düşünülmüş minimalist detaylarla zenginleştiriliyor. 

İtalyan tasarımcı Andrea Pompilio’nun tasarladığı koleksiyon, yanık topraktan bronza geçen tonlar, bej, pudra, safari etkili haki tonlarının yanı sıra kobalt mavisi, nar çiçeği kırmızısı ve safran sarısıyla hareketleniyor.
  
Beymen Club kadını, ilkbahar-yaz sezonunda zarif ve ince bir silüet çiziyor. Şehir kadınının kendini rahat hissedeceği, yalın ve temiz çizgilerle modernize edilen koleksiyon tok ve dökümlü kumaş kullanımlarıyla farklılığını ortaya koyuyor. Sıcak ve temiz tavrını koton kumaşların yoğun kullanılmasıyla sağlamlaştıran Beymen Club koleksiyonu, yeni sezonda hep aranan fakat her zaman bulunamayan kullanışlı bir şıklık sergiliyor.
Beymen Club kadını, düz ve net kesimli bermuda ceket takımlarını gold aksesuvarlarla birlikte kullanıyor. Safari temasının dikkat çektiği yeni sezonda, koleksiyonun yalınlığına 70’li yılların safari etkisi eşlik ediyor. Bol paçalı pantolonlar uzun ceketlerle, tüvit ceketler kargo pantolonlarla ve uzun etekler poplin gömleklerle hareketleniyor. İlkbahar-yaz aylarının yeniliği gömlek elbiselerle birlikte giyilen etekler oluyor. Rahat ve cool tulumlar bu sezonda kadınların gardırobunu yeniden tanımlıyor.
Beymen Club 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu toprak tonlarının ağırlıkta olduğu deri ürünleri de ön plana çıkarıyor. Yumuşacık deri etek ve elbiseler, klasik beyaz gömleklerle birarada görülüyor. Puantiye ve çizgili desenli bluzlar, Beymen Club’ın özel ve keyifle sunduğu, vücuda oturan mükemmel kalıplı jean pantolonlarına renk katıyor.
Beymen Club, yeni sezon için tasarladığı “Shirt Studio”da sezonun ana tasarım detaylarını barındıran eşsiz bir gömlek koleksiyonunu şehrin kadınlarıyla buluştururken, “sportswear line”da ise dinamik trendlerin yansıtıldığı birbirinden renkli ve yaz heyecanını gardıroplara taşıyan seçenekler sunuluyor. yansıtıyor.
Beymen Club, yaz gecelerinin özel davetlerinde zarif ve güçlü tavrından ödün vermek istemeyen kadınları, etkileyici kokteyl elbiseleri karşılıyor. Aksesuvar olarak yaz aylarında taba ve pop renkler şehirde sıcak rüzgarlar estiriyor. 70’li yıllardan esinlenerek tasarlanan tahta topuklu sandaletler, süet “oxford”lar ve giysilere renk katan sarı, kobalt ve kırmızı çantaların yanısıra örgü clutch’lar da dikkat çekiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI