Ana SayfaModaBeymen.com Jimmy Choo Rosalie hediye ediyor

Beymen.com Jimmy Choo Rosalie hediye ediyor

Her hafta, dünyaca ünlü 100’den fazla markaya ait aksesuar, kıyafet ve ev dekorasyonu ürünlerini özel kampanyalarla satışa sunan Türkiye’nin ilk lüks alışveriş sitesi beymen.com yeni müşterilerini harika bir kampanyayla karşılıyor. Siteye yeni üye olacak alışverişseverler için hazırlanan kampanyada şanslı bir müşteriye sezonun `it-bag`lerinden Jimmy Choo Rosalie hediye edilecek. Bu çok özel hediyeyi kazanmak için de 20 Haziran-05 Temmuz tarihleri arasında beymen.com adresine üye olmanız gerekiyor. Bu tarihler arasında üye olanlar kampanya bitiminde yapılacak çekileşe katılmaya hak kazanacak.

Jimmy Choo Rosalie modelini kazanacak şanslı kişi, aynı zamanda sitede yapılan fırsat ve yeni işbirliklerini de önceden duyma imkanını elde edecek.

Yenilenen altyapısı ve tasarımının yanı sıra sürekli olarak takipçilerine birbirinden özel kampanyalar sunan Beymen.com`da aynı zamanda Okan Bayülgen, Özge Ulusoy gibi ünlü isimlerin seçtiği parçalar da yer alıyor.

Güvenilirliği, ücretsiz ve hızlı kargo imkanlarıyla da beğenimizi toplayan beymen.com, dilerseniz de hediye paketi alternati imkanı sunuyor.

Babalar Günü`nden doğum günlerine kadar her özel güne uygun, geniş hediye alternatiflerini sunmasının yanı sıra özel bir davette giymek için abiye parçalardan hafta sonu şıklığını tamamlayan birçok ürünü de takipçilerine öneriyor. Siz de bu özel imkanlardan yararlanabilmek için hemen beymen.com`u tıklayın ve sezonun `it-bag`i Jimmy Choo Rosalie`ni kazanma şansını elde edin.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI