Ana SayfaModaBeymen"in yeni markaları

Beymen”in yeni markaları

Yeni sezonda öne çıkan temiz, sade, minimal görüntü; gardırobların klasiği yumuşak devetüyü mantolar, beyaz gömlekler, siyah “cigarette” pantolonlarda yeniden yorumlanıyor. Kalitesiyle fark yaratan hafif kaşmirler, şık tüvitler, dolgun kadifeler, yumuşak ipekler gibi zamansız parçalar; dış giyimde romantik pelerinlerden kolej tarzı peacoat’lara, şık kürklerden deri montlara uzanan alternatiflerle kombinleniyor.

2010-2011 Sonbahar-Kış renkleri, sezondan beklenmeyecek kadar sıcak ve zengin seçenekler sunuyor. Sezonun “yeni siyahı” olan devetüyü rengi ağırlıkta olmak üzere, sıcak gri tonları, lacivert, krema ve kahve tonları, yanık portakal, zümrüt yeşili ve ahududu kırmızısı, bahar aylarını kıskandıracak kadar renkli bir kış sezonu yaratıyor.

50’li yılların “Retro” akımı, ince belli dolgun etekler, minik tüvit ceketler, omuzda taşınan küçük hırkalar, zarif el çantalarıyla kendini gösteriyor. 60’lı yılları yansıtan temiz ve minimal siluet, devetüyü mantolar, tunik elbiseler, yalın takımlar ve minik kutu çantalarla öne çıkıyor. 70’li yılların romantik ve bohem havası, paçalara doğru bollaşan pantolonlar, kruvaze ceketler, uzun etekler, kalın topuklu çizmeler ve omuzdan askılı çantalarla gardıroplara giriyor.
 

Yeni Sezonun Yeni Markaları

Biraz asi ve gotik duruşu seksi ve şık kuplarla birleştiren New York’lu modacı Altuzarra, şüphesiz geleceğin klasiklerinden birisi. Sıra dışı ve modern tavrını kıymetli İtalyan kumaşlara yansıtan Ilaria Nistri, gardıroplara yeni bir soluk getiriyor. Zamansız, bir ömürlük alışverişin ilk durağı Valentino, yeni tasarımcılarının sihirli dokunuşuyla şimdi her zamankinden daha “cool”. Yalnızca kırmızı halıda değil, günlük hayatta da özel olmak isteyenler için. Köklü tarihiyle Paris modaevlerinin en “dev”lerinde Vionnet, yeniden vitrinlerde…

Modanın dahi çocuğu Philip Lim, ilk defa bu sezon ayakkabı koleksiyonunu Beymen müşterileriyle buluşturuyor.

Modanın popüler ismi Isabel Marant, bu sezon çantalarıyla da Beymen’de…

Kırmızı halı çantalarının kraliçesi Kara Ross, günlük kullanıma uygun modelleriyle geliyor…

Lauren Merkin, Beymen’in zengin çanta koleksiyonuna New York’tan katılan yeni bir isim…

Natalia Brilli, yumuşak derisi ve benzersiz duruşuyla, çanta ve aksesuvarda fark ediliyor…
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI