Ana SayfaModaBeyonce`nin konser kostümleri Emilio Pucci imzalı

Beyonce`nin konser kostümleri Emilio Pucci imzalı

Mrs.Carter isimli dünya turnesine Belgrad`da başlayan Beyonce`nin konser için birlikte çalıştığı son ismin Peter Dundas olduğu ortaya çıktı. Emilio Pucci`nin kreatif direktörüne konserlerine özel beş kıyafet tasarlatan diva, anlaşılan konser kostümü konusunda rekor kırmaya kararlı.

Mrs.Carter`ın tanıtım turunda giydiği ilk kıyafetlerinin yanı sıra DSquared2`ye de özel kostümler tasarlattığı onaylanan Beyonce, Peter Dundas`ın Emilio Pucci için hazırladığı 2013 kış koleksiyonunda yer alan elbiselerden sipariş verdi. Şarkıcıya özel koleksiyondan ilham alarak beş farklı parça hazırlayan Dumdas, leopar desenli dar elbiseler, siyah kısa ceketler ve iddalı crop üstler hazırladı.

Çalışılması en tatlı isimlerden birinin Beyonce olduğunu belirten Dundas, " Onunla birlikte çalışmak sizi bir an önce evinize gitmeye ve tasarlamaya itiyor. Kendisine neyin çok iyi yakışacağını biliyor olsa da yaratıcılığınızı asla kısıtlamıyor. Kostümler içinde mükemmel gözüktüğünü düşünüyordum ama en dağınık ve makyajsız hali bile güzel" diyerek şarkıcının mütevazı yönlerini ortaya koyuyor.

Hazırladığı kostümler hakkında konuşan kreatif direktör sözlerine şöyle devam etti :

"Son koleksiyonumuzda yarattığımız Pucci kızı görünümüne bayıldı. Bu koleksiyonda yer alan elbiselere yeniden yorumlayarak dansçılarına da uyum sağlayan couture elbiseler hazırladım. Konser kostümleri yapmak, şov elbiselerinden biraz daha farklı çünkü enerjilerinin çok yüksek olması gerekiyor. Beyonce 59 saniyede elbise değiştirebiliyor ve bu bir rekor".

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI